Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piedras FC Agues FC
1-3 Tactiek Freak on a Leash
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 65.3
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Lozano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:1

13e minuut.
Mea Vitali geeft de bal voor. Ortiz kopt de bal weg. Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Lozano bokst de bal weg.

15e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft de bal voor. Ortiz kopt de bal weg. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bolívar met een snelle inworp. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:2

29e minuut.
Quispe rent richting de bal. Quispe geeft de bal voor. Claverie probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:3

31e minuut.
Mea Vitali met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otaiza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:4

38e minuut.
Brion kopt de bal weg. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Białokozowicz met een sublieme pass. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:5

45e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya schiet op doel. Lozano bokst de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:6

45e minuut.
Ferrebús komt het veld opgelopen. Urquia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 66%, Agues FC 34%.
Piedras FC - Agues FC 0:6

47e minuut.
Otaiza met een snelle inworp. Ortiz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otaiza zal de hoekschop nemen. Ortiz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Núñez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otaiza met de inworp. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Marszał probeert naar een medespeler te passen. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:7

61e minuut.
Berg komt het veld opgelopen. Zlatkovskis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Urquia heeft problemen om de bal te vangen. Urquia speelt de bal door. Otaiza rent richting de bal. Otaiza geeft een lange en hoge pass. Ferrebús springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Espina geeft de bal voor. Ortiz kopt de bal weg. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Otaiza neemt de hoekschop. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Lozano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:8

84e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Urquia rent richting de bal. Urquia passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Lozano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mireles is nu in balbezit. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Lozano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piedras FC - Agues FC 0:9

87e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrebús raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lozano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piedras FC 72%, Agues FC 28%.
Piedras FC - Agues FC 0:9