Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orion Koszary Fc Gladiatorss
zbyszek Tactiek skrzL
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 54.7
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Maślanka met een sublieme pass. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mircea zijn tegenspeler op de grond. Mircea krijgt een gele kaart. Rosenbaum raakt geblesseerd tijdens het duel. Mutz met een snel genomen vrije trap. Rosenbaum geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Suurjärv met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal zonder na te denken. Vijums is nu in balbezit. Vijums passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pogorzelski geeft de bal voor. Mircea rent richting de bal. Mircea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lőwy de bal. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Aguirre trapt de bal weg. Mutz kopt de bal weg. Ziętarski met een sublieme pass. Maślanka rent richting de bal. Maślanka haalt uit met een fantastische trap. Pellizzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea geeft de bal voor. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy schiet op doel. Aguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aguirre trapt de bal weg. Elgaard kopt de bal weg. Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ... Aguirre bokst de bal weg.

10e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski onderschept slim de pass. Mircea onderschept slim de pass. Mircea geeft de bal voor. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 1:0

12e minuut.
Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski onderschept slim de pass. Gerszberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerszberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Suurjärv is nu in balbezit. Suurjärv met een sublieme pass. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy passt de bal in één keer door. Vijums geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy geeft een lange en hoge pass. Lászlai probeert de bal met de borst te controleren. Lászlai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Aguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 2:0

22e minuut.
Mutz probeert naar een medespeler te passen. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy begaat een overtreding. Lőwy krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Suurjärv probeert naar een medespeler te passen. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas passt de bal zonder na te denken. Lászlai rent richting de bal. Lászlai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Elgaard probeert naar een medespeler te passen. Niewczas rent richting de bal. Lőwy rent richting de bal. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai schiet op doel. Aguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lászlai is nu in balbezit. Lászlai geeft de bal voor. Klungelig pakt Pogorzelski de bal. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy schiet op doel. Aguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 3:0

34e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy passt de bal in één keer door. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Suurjärv heeft problemen om de bal te vangen. Suurjärv geeft een hoge lob. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. Aguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 42%, Fc Gladiatorss 58%.
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 4:0

46e minuut.
Mutz rent richting de bal. Mutz passt de bal met de wreef. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 5:0

50e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak is nu in balbezit. Lőwy onderschept slim de pass. Lőwy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 6:0

54e minuut.
Suurjärv geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Luengas de bal onder controle te krijgen. Vijums kopt de bal weg. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pellizzola trapt de bal weg van het doel. Lőwy kopt de bal weg. Lászlai rent richting de bal. Lászlai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 7:0

62e minuut.
Lőwy geeft de bal voor. Lászlai rent richting de bal. Lászlai passt de bal in één keer door. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ziętarski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ghazghazi neemt vlug de vrije trap. Stuligłowa rent richting de bal. Lászlai verovert de bal door een tackle van achteren. Lászlai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stuligłowa met de inworp. Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg speelt de bal door. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenbaum geeft een lange en hoge pass. Pellizzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 7:1

73e minuut.
Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Luengas met een sublieme pass. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Suurjärv is nu in balbezit. Suurjärv passt de bal in één keer door. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 8:1

82e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Mircea kopt de bal weg. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel. Aguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Luengas rent richting de bal. Luengas passt de bal in één keer door. Mircea geeft de bal voor. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luengas passt de bal zonder na te denken. Elgaard speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Mircea geeft een hoge lob. Lászlai springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 31%, Fc Gladiatorss 69%.
Orion Koszary - Fc Gladiatorss 8:1