Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bertone Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8165
Bertone Kyteler
più 3 Tactiek 442_difclose
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
39.7 gemiddelde waardering 57
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen formidable


4e minuut.
Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal in één keer door. Ettl is nu in balbezit. Ettl draait met de bal, schiet en ... Džambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Monk met een sublieme pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal in één keer door. Ettl rent richting de bal. Ettl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:1

14e minuut.
Leopardo heeft problemen om de bal te vangen. Leopardo passt de bal met de wreef. Monk speelt de bal door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Leopardo rent richting de bal. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Monk is nu in balbezit. Monk geeft een hoge lob. Lerga springt en kopt de bal. Džambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lerga met een sublieme pass. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga is nu in balbezit. Lerga draait met de bal, schiet en ... Džambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:2

25e minuut.
Daar is Pantaleone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo passt de bal met de wreef. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ettl passt de bal in één keer door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk heeft problemen om de bal te vangen. Monk haalt uit met een fantastische trap. Džambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:3

33e minuut.
Swoboda heeft problemen om de bal te vangen. Swoboda passt de bal met de wreef. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:4

36e minuut.
Leopardo is nu in balbezit. Leopardo geeft de bal voor. Lerga kopt de bal weg. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Leopardo geeft een hoge lob. Daar is Coltraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl rent richting de bal. Ettl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Leopardo is nu in balbezit. Leopardo geeft een lange en hoge pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ... Džambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 71%, Kyteler 29%.
Bertone - Kyteler 0:5

52e minuut.
Bonizzoni probeert de bal met de borst te controleren. Monk is nu in balbezit. Monk speelt de bal door. Ettl is nu in balbezit. Ettl draait met de bal, schiet en ... Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Leopardo is nu in balbezit. Leopardo met een sublieme pass. Ettl is nu in balbezit. Ettl geeft een hoge lob. Džambo bokst de bal weg. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:6

59e minuut.
Doeltrap. Erimus met een harde bal richting middenveld. Swoboda kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiora de bal. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:7

62e minuut.
Daar is Leopardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leopardo passt de bal met de wreef. Lerga is nu in balbezit. Ettl is nu in balbezit. Ettl draait met de bal, schiet en ... Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swoboda met een snelle inworp. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga draait met de bal, schiet en ... Coltraro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Monk met een sublieme pass. Lerga is nu in balbezit. Pantaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl verovert de bal door een tackle van achteren. Ettl draait met de bal, schiet en ... Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar passt de bal in één keer door. Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga rent richting de bal. Lerga draait met de bal, schiet en ... Džambo bokst de bal weg. Lerga is nu in balbezit. Lerga haalt uit met een fantastische trap. Džambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Jaccard met een sublieme pass. Swoboda probeert naar een medespeler te passen. Lerga rent richting de bal. Lerga draait met de bal, schiet en ... Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - Kyteler 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 61%, Kyteler 39%.
Bertone - Kyteler 0:9