Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAHİL KORUMA 1856
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5960
KIYI EMNİYETİ 1856 FC FCSB1985
5212 Tactiek atac
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Tovani is nu in balbezit. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani rent richting de bal. Tovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 1:0

4e minuut.
Rondino heeft problemen om de bal te vangen. Szumski rent richting de bal. Szumski passt de bal in één keer door. Tovani is nu in balbezit. Tovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tovani haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rondino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Iarmolatu geeft een hoge lob. Ingram kopt de bal weg. Gollovitzer speelt de bal door. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman onderschept slim de pass. Gollovitzer maakt een afschuwelijke overtreding. Gollovitzer krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Delle Monache rent richting de bal. Delle Monache passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Tovani rent richting de bal. Tovani draait met de bal, schiet en ... Hricko bokst de bal weg.

24e minuut.
Gollovitzer geeft een hoge lob. Ingram verovert de bal door een tackle van achteren. Szot geeft een lange en hoge pass. Tovani krijgt zijn hoofd ertegen. Hricko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szumski passt de bal met de wreef. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer met een sublieme pass. Szot is nu in balbezit. Szot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Basmacı probeert naar een medespeler te passen. Szot rent richting de bal. Szot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gollovitzer de bal. Gollovitzer met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 2:0

38e minuut.
Blastra kopt de bal weg. Paffhausen heeft problemen om de bal te vangen. Szumski met een sublieme pass. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 37%, FC FCSB1985 63%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 2:0

49e minuut.
Shalaby rent richting de bal. Shalaby met een sublieme pass. Szot is nu in balbezit. Szot haalt uit met een fantastische trap. Hricko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 3:0

50e minuut.
Daar is Brecska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brecska geeft de bal voor. Shalaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Escoto de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szumski neemt de hoekschop. Tovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Hricko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 4:0

60e minuut.
Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani passt de bal met de wreef. Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szot passt de bal met de wreef. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto rent richting de bal. Tovani verovert de bal door een tackle van achteren. Tovani draait met de bal, schiet en ... Hricko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Basmacı kopt de bal weg. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani met een sublieme pass. Szot rent richting de bal. Szot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Blastra rent richting de bal. Blastra schiet op doel. Socha probeert de bal aan de voet te houden. Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Szumski kopt de bal weg. Gollovitzer met een sublieme pass. Daar is Escoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani rent richting de bal. Tovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hricko met een harde bal richting middenveld. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı met een sublieme pass. Tovani rent richting de bal. Tovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szot geeft een hoge lob. Ohman kopt de bal weg. Klungelig pakt Rondino de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani draait met de bal, schiet en ... Hricko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Szumski speelt de bal door. Daar is Tovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Hricko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 36%, FC FCSB1985 64%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - FC FCSB1985 4:0