Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: marmar Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1284
marmar Zöldsasok Fc.
może tak? Tactiek slovan
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 27.2
formidable Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen average


5e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast geeft de bal voor. Petro kopt de bal weg. Wydro is nu in balbezit. Wydro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 1:0

6e minuut.
Mazanjuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Shydlouski de bal. Zavadski is nu in balbezit. Petro onderschept slim de pass. Petro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chwast rent richting de bal. Chwast geeft een hoge lob. Wydro kopt de bal weg. Petro is nu in balbezit. Petro schiet op doel. Valuika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dziubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg geeft een lange en hoge pass. Petro rent richting de bal. Petro draait met de bal, schiet en ... Valuika bokst de bal weg.

20e minuut.
Oussalah verovert de bal door een tackle van achteren. Oussalah geeft een lange en hoge pass. Daar is Norkett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norkett geeft een hoge lob. Socki geeft de bal voor. Valuika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Sidarovich heeft problemen om de bal te vangen. Wydro is nu in balbezit. Liatun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wydro raakt geblesseerd tijdens het duel. Wydro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Valuika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubiński onderschept slim de pass. Dziubiński met een sublieme pass. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 2:0

26e minuut.
Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast geeft de bal voor. Wydro rent richting de bal. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro haalt uit met een fantastische trap. Valuika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dziubiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Petro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 3:0

42e minuut.
Sidarovich trapt de bal weg. Dziubiński kopt de bal weg. Naranovich probeert naar een medespeler te passen. Petro is nu in balbezit. Petro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valuika met een harde bal richting middenveld. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki speelt de bal door. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro haalt uit met een fantastische trap. Valuika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nestserau komt het veld opgelopen. Khadatovich komt het veld opgelopen. Bloh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmar 13%, Zöldsasok Fc. 87%.
marmar - Zöldsasok Fc. 3:0

49e minuut.
Socki met een sublieme pass. Klungelig pakt Petro de bal. Los is nu in balbezit. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petro passt de bal zonder na te denken. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sidarovich onderschept slim de pass. Sidarovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chwast zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plettenberg geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petro kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 4:0

59e minuut.
Wydro rent richting de bal. Wydro passt de bal met de wreef. Socki is nu in balbezit. Socki geeft een lange en hoge pass. Sidarovich heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wydro probeert de bal met de borst te controleren. Wydro geeft de bal voor. Petro is nu in balbezit. Petro draait met de bal, schiet en ... Bloh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Broos kopt de bal weg. Socki probeert de bal aan de voet te houden. Socki geeft de bal voor. Petro kan de bal niet met de borst controleren. Petro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Socki speelt de bal door. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast met een sublieme pass. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dziubiński rent richting de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg passt de bal zonder na te denken. Petro rent richting de bal. Petro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Los heeft problemen om de bal te vangen. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petro de bal. Petro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Petro is nu in balbezit. Plettenberg heeft problemen om de bal te vangen. Petro bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 5:0

79e minuut.
Vandoros met een sublieme pass. Chwast rent richting de bal. Chwast passt de bal in één keer door. Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Broos rent richting de bal. Shydlouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki passt de bal zonder na te denken. Chwast geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bloh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Petro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
marmar - Zöldsasok Fc. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marmar 12%, Zöldsasok Fc. 88%.
marmar - Zöldsasok Fc. 6:0