Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: River Trento Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5761
River Trento Poveri Diavoli
4_3_3_move Tactiek D5
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
40.8 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Fabiański rent richting de bal. Pepper onderschept slim de pass. Pepper geeft de bal voor. Manca rent richting de bal. Manca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bernasconi geeft een hoge lob. Inworp. Spadone met de inworp. Pepper geeft een lange en hoge pass. Manca krijgt zijn hoofd ertegen. Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kiziałek onderschept slim de pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poncetti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Özüdoğru speelt de bal door. Squillace is nu in balbezit. Squillace passt de bal zonder na te denken. Manca is nu in balbezit. Manca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Poveri Diavoli 0:1

29e minuut.
Fabiański passt de bal met de wreef. Poncetti rent richting de bal. Denigris begaat een overtreding. Denigris krijgt een gele kaart. Poncetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liccardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poncetti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Manca rent richting de bal. Liccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Liccardo geeft de bal voor. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 49%, Poveri Diavoli 51%.
River Trento - Poveri Diavoli 0:1

47e minuut.
Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Petrosino probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zamora de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Trento - Poveri Diavoli 1:1

73e minuut.
Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibúrcio geeft een lange en hoge pass. Liccardo kopt de bal weg. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Petrosino onderschept slim de pass. Petrosino geeft een hoge lob. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 43%, Poveri Diavoli 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Trento - Poveri Diavoli 1:1