Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sir Edward Vernon Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9940
Hullámfarkasok Granturismo
Sarok3 Tactiek Bari_sarkos_Red
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 44
average Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Padevět onderschept slim de pass. Kozmács rent richting de bal. Kozmács passt de bal in één keer door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Sofiane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sofiane speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dobronya met een snelle inworp. Chiţac is nu in balbezit. Klungelig pakt Chiţac de bal. Chiţac schiet op doel. Sofiane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 0:1

16e minuut.
Gawlo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ipach met een snelle inworp. Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi draait met de bal, schiet en ... Sofiane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Csizmadia geeft de bal voor. Daar is Bártfay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfay verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Eszenyi passt de bal zonder na te denken. Schindler met een sublieme pass. Kozmács probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Sofiane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 0:2

40e minuut.
Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács geeft een hoge lob. Ipach rent richting de bal. Ipach draait met de bal, schiet en ... Sofiane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 59%, Granturismo 41%.
Hullámfarkasok - Granturismo 0:3

54e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos geeft een hoge lob. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Sofiane bokst de bal weg.

86e minuut.
Ipach heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ipach rent richting de bal. Ipach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ipach is nu in balbezit. Ipach draait met de bal, schiet en ... Sofiane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ipach is nu in balbezit. Ipach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Granturismo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 54%, Granturismo 46%.
Hullámfarkasok - Granturismo 0:4