Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PALAZA ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7304
FC PALAZA V T I Barlafus
ivaka Tactiek 4-3-3
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 34.9
incredible Schieten adequate
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Mihalev passt de bal in één keer door. Shterev rent richting de bal. Shterev geeft een lange en hoge pass. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Tokturan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Balakov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pavlićević de bal. Mihalev met een sublieme pass. Shterev is nu in balbezit. Shterev draait met de bal, schiet en ... Tokturan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brаsnarov neemt de hoekschop. Shterev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brаsnarov geeft de bal voor. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov speelt de bal door. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Tokturan bokst de bal weg.

15e minuut.
Folchi probeert naar een medespeler te passen. Ateniese rent richting de bal. Pavlićević verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev schiet op doel. Tokturan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 1:0

18e minuut.
Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Brаsnarov rent richting de bal. Brаsnarov speelt de bal door. Shterev rent richting de bal. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 2:0

21e minuut.
Mihalev passt de bal in één keer door. Klimentov geeft een hoge lob. Bernabé probeert de bal met de borst te controleren. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 3:0

23e minuut.
Klimentov speelt de bal door. Bernabé rent richting de bal. Pavlićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlićević schiet op doel. Tokturan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 4:0

28e minuut.
Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Mihalev rent richting de bal. Mihalev passt de bal in één keer door. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Shterev onderschept slim de pass. Soave rent richting de bal. Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev haalt uit met een fantastische trap. Tokturan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Brаsnarov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pavlićević kopt de bal weg. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev draait met de bal, schiet en ... Tokturan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 5:0

32e minuut.
Brаsnarov kopt de bal weg. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé rent richting de bal. Shterev onderschept slim de pass. Shterev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ferragutti heeft problemen om de bal te vangen. Folchi is nu in balbezit. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabé met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klimentov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov draait met de bal, schiet en ... Paal! Tokturan bokst de bal weg. Klungelig pakt Soave de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 6:0

36e minuut.
Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski geeft de bal voor. Mihalev speelt de bal door. Pavlićević is nu in balbezit. Pavlićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 7:0

39e minuut.
Pavlićević heeft problemen om de bal te vangen. Bernabé rent richting de bal. Mihalev is nu in balbezit. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klimentov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev passt de bal met de wreef. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. Tokturan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 13%, I Barlafus 87%.
FC PALAZA V T - I Barlafus 7:0

46e minuut.
Ateniese met een sublieme pass. Folchi met een sublieme pass. Shterev is nu in balbezit. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tokturan trapt de bal weg. Brаsnarov kopt de bal weg. Daar is Shterev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shterev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Brezeanu speelt de bal door. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev is nu in balbezit. Shterev is nu in balbezit. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Folchi kopt de bal weg. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević passt de bal met de wreef. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 8:0

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Bandino de bal onder controle te krijgen. Pavlićević is nu in balbezit. Soave is nu in balbezit. Pavlićević onderschept slim de pass. Pavlićević draait met de bal, schiet en ... Paal! Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klimentov met de inworp. Mihalev rent richting de bal. Mihalev geeft de bal voor. Shterev maakt een snoekduik en kopt de bal. Tokturan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Folchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folchi geeft een lange en hoge pass. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević schiet op doel. Tokturan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 9:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietras komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu geeft een hoge lob. Folchi kopt de bal weg. Daar is Pavlićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlićević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaşcu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ferragutti rent richting de bal. Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalev passt de bal in één keer door. Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mihalev passt de bal in één keer door. Folchi met een sublieme pass. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu schiet op doel. Tokturan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 10:0

70e minuut.
Brаsnarov is nu in balbezit. Brаsnarov passt de bal in één keer door. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu schiet op doel. Tokturan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 11:0

75e minuut.
Pavlićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi speelt de bal door. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pavlićević rent richting de bal. Pavlićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 12:0

81e minuut.
Pavlićević passt de bal zonder na te denken. Brаsnarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brаsnarov speelt de bal door. Ivaşcu rent richting de bal. Ivaşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Pavlićević controleert de bal met de borst. Jaszczowski maakt een afschuwelijke overtreding. Jaszczowski krijgt een gele kaart. Pavlićević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pavlićević kan niet meer verder spelen. Sotirov komt het veld opgelopen. Mihalev met een snel genomen vrije trap. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu haalt uit met een fantastische trap. Tokturan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 13:0

84e minuut.
Bandino met een sublieme pass. Torri heeft problemen om de bal te vangen. Sotirov verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mihalev is nu in balbezit. Mihalev geeft de bal voor. Klungelig pakt Losapio de bal. Sotirov rent richting de bal. Sotirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - I Barlafus 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 8%, I Barlafus 92%.
FC PALAZA V T - I Barlafus 14:0