Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Els aromes
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6877
Peterrets de Tarragona Atletico Cocotin
rombo meva Tactiek coco
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
39.4 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten excellent
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. Wieliczko heeft problemen om de bal te vangen. Wieliczko passt de bal zonder na te denken. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 0:1

5e minuut.
Zárate geeft de bal voor. Martínez Alonso is nu in balbezit. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 0:2

6e minuut.
Verhé is nu in balbezit. Verhé passt de bal in één keer door. Gołoś rent richting de bal. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín geeft de bal voor. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft de bal voor. Wieliczko springt en kopt de bal. Vellisca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gołoś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vertonghen komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Zárate rent richting de bal. Valera Espín is nu in balbezit. Met opzet legt Zárate zijn tegenspeler op de grond. Zárate krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu schiet op doel. Vellisca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 0:3

22e minuut.
Muñoz Pérez geeft een lange en hoge pass. Grzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzunov geeft de bal voor. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu schiet op doel. Vellisca bokst de bal weg.

33e minuut.
Huarte geeft een lange en hoge pass. Tamargo heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu schiet op doel. Vellisca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 0:4

38e minuut.
Altuna rent richting de bal. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor draait met de bal, schiet en ... Kalita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:4

42e minuut.
Tarakhtiy kopt de bal weg. Ramalho speelt de bal door. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 55%, Atletico Cocotin 45%.
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:5

48e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:6

58e minuut.
Amiloğlu onderschept slim de pass. Tamargo is nu in balbezit. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:7

60e minuut.
Verhé met een sublieme pass. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Daar is Wieliczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieliczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:8

63e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Tarakhtiy speelt de bal door. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Vellisca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:9

66e minuut.
Verhé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Pérez rent richting de bal. Tarakhtiy onderschept slim de pass. Altuna onderschept slim de pass. Altuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Onikişubat geeft de bal voor. Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Vellisca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 1:10

74e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho geeft een hoge lob. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Wieliczko. Goede buitenspelval van de verdediging. Valera Espín neemt vlug de vrije trap. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. Kalita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 2:10

77e minuut.
Valera Espín geeft een hoge lob. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Wieliczko is nu in balbezit. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap. Vellisca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramalho kopt de bal weg. Bentley heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhé. Verhé krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Zárate geeft een hoge lob. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vertonghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ramalho de bal. Ramalho draait met de bal, schiet en ... Vellisca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kalita probeert naar een medespeler te passen. Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal in één keer door. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 48%, Atletico Cocotin 52%.
Peterrets de Tarragona - Atletico Cocotin 2:11