Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Aristote
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2496
Le Juste Milieu RO.maniac
442 Tactiek RO 4.3.2.1
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 36.9
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris rent richting de bal. Machata rent richting de bal. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Dussart passt de bal zonder na te denken. Desrousseaux geeft een hoge lob. Kramer kopt de bal weg. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris draait met de bal, schiet en ... Tamusonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Yerenkyi onderschept slim de pass. Yerenkyi speelt de bal door. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Dussart is nu in balbezit. Casados onderschept slim de pass. Yerenkyi begaat een overtreding. Yerenkyi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer geeft een hoge lob. Stolojan kopt de bal weg. Le Bris rent richting de bal. Le Bris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolojan rent richting de bal. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mélin bereikt de bal nog maar net als eerste. Machata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mélin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Le Bris neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tamusonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 1:0

26e minuut.
Mélin passt de bal zonder na te denken. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer schiet op doel. Tamusonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 2:0

30e minuut.
Stolojan geeft een lange en hoge pass. Tamusonis probeert naar een medespeler te passen. Desrousseaux met een sublieme pass. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris geeft de bal voor. Tamusonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Conan passt de bal zonder na te denken. Bowsza rent richting de bal. Bowsza geeft de bal voor. Le Bris springt en kopt de bal. Tamusonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 3:0

39e minuut.
Yerenkyi met een sublieme pass. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan geeft een hoge lob. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ockernahl heeft problemen om de bal te vangen. Conan rent richting de bal. Conan schiet op doel. Tamusonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 25%, RO.maniac 75%.
Le Juste Milieu - RO.maniac 4:0

49e minuut.
Mélin met een sublieme pass. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi passt de bal met de wreef. Stolojan rent richting de bal. Stolojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kypourgos passt de bal in één keer door. Ockernahl is nu in balbezit. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Desrousseaux de bal. Desrousseaux probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dussart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casados is nu in balbezit. Casados schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Yerenkyi speelt de bal door. Le Bris rent richting de bal. Ozera speelt de bal door. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi schiet op doel. Tamusonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Desrousseaux speelt de bal door. Stolojan rent richting de bal. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Le Bris krijgt zijn hoofd ertegen. Tamusonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 5:0

78e minuut.
Machata verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan maakt een afschuwelijke overtreding. Crişan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Yerenkyi rent richting de bal. Machata verovert de bal door een tackle van achteren. Mélin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mélin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Yerenkyi de bal. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan passt de bal in één keer door. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - RO.maniac 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 20%, RO.maniac 80%.
Le Juste Milieu - RO.maniac 6:0