Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4924
Bar Mario settimo torinese
ripar alta Tactiek 352
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 39.2
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Lehtomäki heeft problemen om de bal te vangen. Lehtomäki geeft een lange en hoge pass. Berino is nu in balbezit. Berino draait met de bal, schiet en ... Barigozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - settimo torinese 0:1

9e minuut.
Capo passt de bal zonder na te denken. Cantalena is nu in balbezit. Cantalena probeert naar een medespeler te passen. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gec rent richting de bal. Gec passt de bal met de wreef. Formiga speelt de bal door. Lehtomäki is nu in balbezit. Lehtomäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Barigozzi geeft een lange en hoge pass. Lehtomäki is nu in balbezit. Berino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomäki rent richting de bal. Lehtomäki schiet op doel. Băsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - settimo torinese 0:2

17e minuut.
Bădălan is nu in balbezit. Lehtomäki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantalena. Cantalena krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lehtomäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kılıç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Barigozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtomäki rent richting de bal. Lehtomäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - settimo torinese 0:3

29e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een lange en hoge pass. Cantalena probeert naar een medespeler te passen. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Formiga speelt de bal door. Lehtomäki is nu in balbezit. Lehtomäki passt de bal zonder na te denken. Berino is nu in balbezit. Berino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 44%, settimo torinese 56%.
Bar Mario - settimo torinese 0:3

53e minuut.
Cantalena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hepmert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berino rent richting de bal. Berino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hepmert speelt de bal door. Gec is nu in balbezit. Gec passt de bal in één keer door. Berino bereikt de bal nog maar net als eerste. Berino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kılıç passt de bal in één keer door. Gec is nu in balbezit. Cantalena is nu in balbezit. Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Gec draait met de bal, schiet en ... Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klag passt de bal zonder na te denken. Lincz rent richting de bal. Lincz passt de bal met de wreef. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Kılıç geeft een lange en hoge pass. Lehtomäki rent richting de bal. Daar is Lehtomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtomäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal zonder na te denken. Lehtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomäki schiet op doel. Băsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - settimo torinese 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 59%, settimo torinese 41%.
Bar Mario - settimo torinese 0:4