Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Coliseu
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1873
Many Team LeBagsé
5-4-1 def Tactiek grykox
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Wadyl passt de bal met de wreef. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing passt de bal met de wreef. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kehl onderschept slim de pass. Zoubas rent richting de bal. Zoubas passt de bal met de wreef. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Stolec geeft een lange en hoge pass. Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski probeert naar een medespeler te passen. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stolec passt de bal met de wreef. Dumiok is nu in balbezit. de la Ballina onderschept slim de pass. de la Ballina schiet op doel. Taşlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 1:0

16e minuut.
Dumiok heeft problemen om de bal te vangen. de la Ballina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumiok. de la Ballina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. de Bourgoing neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Taşlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
de la Ballina kopt de bal weg. de Bourgoing bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bourgoing passt de bal met de wreef. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wadyl probeert naar een medespeler te passen. de la Ballina heeft problemen om de bal te vangen. Topo is nu in balbezit. de la Ballina onderschept slim de pass. de la Ballina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:0

33e minuut.
Smith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żychliński heeft problemen om de bal te vangen. Zoubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubas schiet op doel. Kehl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:1

37e minuut.
Śliwka geeft een hoge lob. Rabijewski rent richting de bal. Zoubas onderschept slim de pass. Zoubas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Many Team - LeBagsé 2:2

41e minuut.
Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka rent richting de bal. Śliwka passt de bal zonder na te denken. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 53%, LeBagsé 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Many Team - LeBagsé 2:2

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rubio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Żychliński kopt de bal weg. Rabijewski heeft problemen om de bal te vangen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:3

60e minuut.
Topo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rubio de bal. Stolec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - LeBagsé 2:4

63e minuut.
Wadyl met een sublieme pass. Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski met een sublieme pass. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap. Taşlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 47%, LeBagsé 53%.
Many Team - LeBagsé 2:4