Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancanemesi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2084
Biancanemesi Puzzonese F.C.
532 wings bis Tactiek Temp 9-9
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
27.5 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten solid
weak Passen adequate
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Mârzoi passt de bal met de wreef. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janáček de bal. Janáček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft de bal voor. Czejgis is nu in balbezit. Gallo onderschept slim de pass. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Zanyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chachagua probeert naar een medespeler te passen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren rent richting de bal. Zehren schiet op doel. Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 0:1

18e minuut.
Janáček rent richting de bal. Janáček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spadavecchia de bal. Spadavecchia haalt uit met een fantastische trap. Aliotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi passt de bal in één keer door. Daar is Ciortea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea draait met de bal, schiet en ... Zanyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:1

21e minuut.
Janáček verovert de bal door een tackle van achteren. Janáček geeft de bal voor. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ... Paal! Zehren rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gerszberg neemt de hoekschop. Klungelig pakt Janáček de bal. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Aliotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:2

25e minuut.
Sabbatini passt de bal met de wreef. Spadavecchia is nu in balbezit. Chachagua begaat een overtreding. Chachagua krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis passt de bal in één keer door. Janáček is nu in balbezit. Janáček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filemon. Grzywna raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzywna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mârzoi kopt de bal weg. Zehren is nu in balbezit. Zehren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:3

36e minuut.
Fengler neemt vlug de vrije trap. Janáček kopt de bal weg. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:4

38e minuut.
Bořil passt de bal in één keer door. Chachagua geeft de bal voor. Zanyi probeert naar een medespeler te passen. Janáček probeert de bal met de borst te controleren. Janáček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janáček rent richting de bal. Janáček draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:5

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciortea de bal onder controle te krijgen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft een hoge lob. Zehren is nu in balbezit. Zehren schiet op doel. Aliotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janáček rent richting de bal. Janáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:6

42e minuut.
Chachagua passt de bal zonder na te denken. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena geeft de bal voor. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mârzoi passt de bal met de wreef. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler geeft een lange en hoge pass. Janáček is nu in balbezit. Janáček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 61%, Puzzonese F.C. 39%.
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:6

49e minuut.
Janáček rent richting de bal. Zehren is nu in balbezit. Janáček rent richting de bal. Janáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:7

49e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Filemon passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Maraşleţ de bal onder controle te krijgen. Janáček rent richting de bal. Janáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:8

51e minuut.
Grzywna geeft een lange en hoge pass. Zehren kopt de bal weg. Spadavecchia is nu in balbezit. Spadavecchia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:9

53e minuut.
Fengler rent richting de bal. Fengler geeft de bal voor. Janáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček schiet op doel. Aliotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:10

55e minuut.
Zehren onderschept slim de pass. Zehren speelt de bal door. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea schiet op doel. Zanyi bokst de bal weg.

61e minuut.
Chachagua geeft een hoge lob. Gallo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Czejgis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadavecchia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maraşleţ geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciortea stond buitenspel. Gerszberg neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Janáček de bal. Janáček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:11

77e minuut.
Maraşleţ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywna met de inworp. Janáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Janáček geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zehren is nu in balbezit. Zehren passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fengler de bal onder controle te krijgen. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea haalt uit met een fantastische trap. Zanyi bokst de bal weg.

89e minuut.
Janáček passt de bal zonder na te denken. Zehren rent richting de bal. Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren is nu in balbezit. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Paal! Janáček rent richting de bal. Janáček geeft een lange en hoge pass. Zehren rent richting de bal. Zehren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 55%, Puzzonese F.C. 45%.
Biancanemesi - Puzzonese F.C. 1:11