Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Real Salvador FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2384
Real Salvador FC DAGKESEMEN FC
424 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 50.3
weak Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Erduyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu probeert naar een medespeler te passen. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Erduyar onderschept slim de pass. Erduyar probeert naar een medespeler te passen. Ahmad geeft de bal voor. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
İzsoy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parejro de bal. Parejro met een sublieme pass. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:1

10e minuut.
Tursi speelt de bal door. Erzincanlı rent richting de bal. Ahmad speelt de bal door. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... Hilvan bokst de bal weg.

13e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Harčár heeft problemen om de bal te vangen. Harčár passt de bal met de wreef. Quispe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Erdemoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Tursi de bal. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad onderschept slim de pass. Ahmad geeft de bal voor. Atamanencu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Quispe speelt de bal door. Harčár is nu in balbezit. Harčár speelt de bal door. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Erzincanlı de bal. Colţan is nu in balbezit. Colţan speelt de bal door. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Atamanencu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamanencu passt de bal in één keer door. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár schiet op doel. Hilvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:2

26e minuut.
İzsoy rent richting de bal. İzsoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parejro met een snelle inworp. Atamanencu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Şahbazoğlu is nu in balbezit. Harčár onderschept slim de pass. Harčár geeft een hoge lob. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... Hilvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. Quispe geeft de bal voor. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:3

36e minuut.
Quispe speelt de bal door. Harčár rent richting de bal. Harčár geeft een hoge lob. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu schiet op doel. Hilvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Şahbazoğlu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colţan de bal onder controle te krijgen. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atamanencu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Şahbazoğlu trapt de bal weg van het doel. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Harčár is nu in balbezit. Harčár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu schiet op doel. Hilvan bokst de bal weg. Harčár rent richting de bal. Harčár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salvador FC 76%, DAGKESEMEN FC 24%.
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:4

46e minuut.
Harčár kopt de bal weg. Quispe controleert de bal met de borst. Quispe speelt de bal door. Harčár rent richting de bal. Harčár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Şahbazoğlu geeft de bal voor. Inworp. Quispe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Harčár de bal. Harčár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Quispe probeert naar een medespeler te passen. Colţan geeft een lange en hoge pass. Atamanencu heeft problemen om de bal te vangen. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:5

57e minuut.
Boyang met een sublieme pass. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu speelt de bal door. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár haalt uit met een fantastische trap. Hilvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harčár is nu in balbezit. Harčár haalt uit met een fantastische trap. Şahbazoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paul komt het veld opgelopen. Orucov komt het veld opgelopen. Breslan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Breslan probeert naar een medespeler te passen. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atamanencu de bal. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Paul onderschept slim de pass. Paul passt de bal in één keer door. Breslan heeft problemen om de bal te vangen. Orucov is nu in balbezit. Orucov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Codrescu komt het veld opgelopen. Anatol komt het veld opgelopen. Hilvan met een harde bal richting middenveld. Orucov kopt de bal weg. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ... Hilvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şahbazoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Anatol is nu in balbezit. Anatol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Boyang verovert de bal door een tackle van achteren. Boyang probeert naar een medespeler te passen. Parejro speelt de bal door. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anatol kopt de bal weg. Quispe rent richting de bal. Quispe passt de bal met de wreef. Breslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Şahbazoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Breslan onderschept slim de pass. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol schiet op doel. Hilvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:6

77e minuut.
Erduyar heeft problemen om de bal te vangen. Anatol is nu in balbezit. Anatol geeft een hoge lob. Breslan rent richting de bal. Breslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anatol rent richting de bal. Anatol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:7

83e minuut.
Quispe met een sublieme pass. Paul is nu in balbezit. Paul probeert naar een medespeler te passen. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Erzincanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincanlı passt de bal met de wreef. Breslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anatol de bal. Anatol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Anatol is nu in balbezit. Anatol passt de bal in één keer door. Breslan heeft problemen om de bal te vangen. Breslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salvador FC 76%, DAGKESEMEN FC 24%.
Real Salvador FC - DAGKESEMEN FC 0:7