Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB-BOY Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7905
BB-BOY FC Citizens
pakki Tactiek TexMexD1
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten very good
average Passen formidable
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Pykäläinen heeft problemen om de bal te vangen. Nørkjær is nu in balbezit. Saraneva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraneva krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pykäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pykäläinen met een sublieme pass. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:1

21e minuut.
Daar is Pykäläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajula onderschept slim de pass. Pykäläinen onderschept slim de pass. Pykäläinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal in één keer door. Pykäläinen is nu in balbezit. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:2

25e minuut.
Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana passt de bal zonder na te denken. Pykäläinen rent richting de bal. Pykäläinen schiet op doel. Huusko bokst de bal weg.

27e minuut.
Nørkjær kopt de bal weg. Klungelig pakt Viana de bal. Viana passt de bal zonder na te denken. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap. Huusko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:3

40e minuut.
Seppälä kopt de bal weg. Sestelo rent richting de bal. Met opzet legt Saraneva zijn tegenspeler op de grond. Saraneva krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Sestelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinkert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nørkjær kopt de bal weg. Daar is Pinkert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sestelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Viana passt de bal in één keer door. Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal met de wreef. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Kari komt het veld opgelopen. Kauramäki komt het veld opgelopen. Syvänperä komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 67%, FC Citizens 33%.
BB-BOY - FC Citizens 0:3

50e minuut.
Pykäläinen speelt de bal door. Sestelo rent richting de bal. Sestelo passt de bal in één keer door. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:4

53e minuut.
Nørkjær heeft problemen om de bal te vangen. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær rent richting de bal. Pykäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... Syvänperä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:5

57e minuut.
Kauramäki is nu in balbezit. Kauramäki geeft de bal voor. Pinkert kopt de bal weg. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:6

60e minuut.
Leimu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palmunen de bal. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tihinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Patraulea rent richting de bal. Patraulea passt de bal in één keer door. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kallunki geeft een hoge lob. Kielhorn geeft een lange en hoge pass. Sestelo kopt de bal weg. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pykäläinen probeert naar een medespeler te passen. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert geeft de bal voor. Klungelig pakt Nørkjær de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Paal! Syvänperä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:7

71e minuut.
Palmunen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kallunki de bal onder controle te krijgen. Sestelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nørkjær de bal. Nørkjær schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Viana kopt de bal weg. Sestelo rent richting de bal. Sestelo passt de bal met de wreef. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kotka rent richting de bal. Kotka geeft de bal voor. Pinkert kopt de bal weg. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Syvänperä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Leimu heeft problemen om de bal te vangen. Sestelo speelt de bal door. Pykäläinen rent richting de bal. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - FC Citizens 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 75%, FC Citizens 25%.
BB-BOY - FC Citizens 0:8