Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Heracles Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8257
Heracles KFC Bo Beerzel
442t Tactiek Muniz
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Gilbert kopt de bal weg. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis speelt de bal door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Dehaene bokst de bal weg.

10e minuut.
Van de Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak met een sublieme pass. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Feron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cinghiali neemt vlug de vrije trap. Rigaux kopt de bal weg. Abidal speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kotuniak speelt de bal door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański speelt de bal door. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak passt de bal in één keer door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:1

40e minuut.
Ghoukassyan probeert de bal met de borst te controleren. Ghoukassyan geeft een hoge lob. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:2

43e minuut.
Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański passt de bal met de wreef. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel. Dehaene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 82%, KFC Bo Beerzel 18%.
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:3

47e minuut.
Linna speelt de bal door. Rolón is nu in balbezit. Rolón geeft een hoge lob. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:4

50e minuut.
Majowicz kopt de bal weg. Rolón rent richting de bal. Rolón geeft een hoge lob. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Dehaene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:5

55e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón schiet op doel. Dehaene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatakis passt de bal zonder na te denken. Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel. Eerdekens probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Weingartner rent richting de bal. Weingartner geeft de bal voor. Klungelig pakt Feron de bal. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis haalt uit met een fantastische trap. Dehaene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Dehaene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:6

68e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Gilbert geeft een hoge lob. Teletubiański rent richting de bal. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Broseghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Feron is nu in balbezit. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Eerdekens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghoukassyan met de inworp. Rolón rent richting de bal. Rolón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abidal geeft een lange en hoge pass. Karavatakis kopt de bal weg. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:7

84e minuut.
Verdyck is nu in balbezit. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón passt de bal in één keer door. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dhondt rent richting de bal. Dhondt passt de bal met de wreef. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rigaux is nu in balbezit. Linna rent richting de bal. Linna geeft een hoge lob. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 73%, KFC Bo Beerzel 27%.
Heracles - KFC Bo Beerzel 0:7