Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL PIEVE 1893 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4051
REAL PIEVE 1893 Real AngelicaBella
4132 Tactiek splecially
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is De Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinnity rent richting de bal. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi draait met de bal, schiet en ... Bruscoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 0:1

3e minuut.
Ntikoudis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erdas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banelli. Banelli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ntikoudis rent richting de bal. Ntikoudis probeert naar een medespeler te passen. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 1:1

26e minuut.
Calandrini probeert naar een medespeler te passen. Vitaloni kan de bal niet met de borst controleren. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 2:1

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zanatta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Khinchaguishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 2:2

45e minuut.
Raizel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis rent richting de bal. Ntikoudis met een sublieme pass. Klungelig pakt Erdas de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Rettori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 55%, Real AngelicaBella 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 2:2

48e minuut.
Zelicovich verovert de bal door een tackle van achteren. Zelicovich passt de bal in één keer door. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Rettori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De Rop probeert naar een medespeler te passen. Furiosi is nu in balbezit. Furiosi geeft een hoge lob. Ntikoudis rent richting de bal. Ntikoudis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De Rop onderschept slim de pass. De Rop geeft een hoge lob. Zelicovich rent richting de bal. Zelicovich geeft de bal voor. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rettori met een harde bal richting middenveld. Raizel kopt de bal weg. Vitaloni is nu in balbezit. Erdas onderschept slim de pass. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 3:2

84e minuut.
Centenari is nu in balbezit. Centenari geeft de bal voor. Zelicovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato onderschept slim de pass. Cerrato geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 46%, Real AngelicaBella 54%.
REAL PIEVE 1893 - Real AngelicaBella 3:2