Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CORRADIANA2. O Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2811
CORRADIANA2. O Prutul Vladesti
442 modificata Tactiek T1
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
52.4 gemiddelde waardering 49.9
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Manuszak neemt vlug de vrije trap. Phi Cường is nu in balbezit. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Strejček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 1:0

4e minuut.
Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon rent richting de bal. Martignon passt de bal met de wreef. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 2:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Daninos stond buitenspel. Osuna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martignon rent richting de bal. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Strejček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kiss heeft problemen om de bal te vangen. Kouici is nu in balbezit. Kiss rent richting de bal. Kiss geeft de bal voor. Ardan springt en kopt de bal. Strejček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hobbock is nu in balbezit. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Strejček probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daninos kopt de bal weg. Manuszak rent richting de bal. Srnec onderschept slim de pass. Srnec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Srnec stond buitenspel. Manuszak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Martignon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiss probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 36%, Prutul Vladesti 64%.
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 3:0

46e minuut.
Koutsokoumnis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kiss met een sublieme pass. Schmid is nu in balbezit. Criţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Criţă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ardan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Răboj komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Phi Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock met een sublieme pass. Bacigalupi rent richting de bal. Bacigalupi geeft een hoge lob. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal met de wreef. Schmid met een sublieme pass. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Răboj is nu in balbezit. Schmid speelt de bal door. Bacigalupi geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis springt en kopt de bal. Strejček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis passt de bal met de wreef. Schmid rent richting de bal. Schmid geeft een hoge lob. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen. Strejček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj schiet op doel. Strejček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga geeft de bal voor. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... Strejček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bacigalupi passt de bal met de wreef. Schmid rent richting de bal. Schmid speelt de bal door. Klungelig pakt Răboj de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bacigalupi rent richting de bal. Bacigalupi passt de bal met de wreef. Daar is Schmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmid geeft een lange en hoge pass. Răboj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 4:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmid met de inworp. Bacigalupi geeft een lange en hoge pass. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal. Strejček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 32%, Prutul Vladesti 68%.
CORRADIANA2. O - Prutul Vladesti 4:0