Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leopards Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8753
Leopards Ángel de la muerte
PB1 Tactiek 343 testi
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Peltokoski onderschept slim de pass. Peltokoski passt de bal met de wreef. Somersalo is nu in balbezit. Somersalo geeft een lange en hoge pass. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:0

10e minuut.
Mehtälä met een sublieme pass. Niemi is nu in balbezit. Niemi passt de bal met de wreef. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski schiet op doel. Richardsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Somersalo is nu in balbezit. Somersalo met een sublieme pass. Ruotsalainen speelt de bal door. Vuoriniemi is nu in balbezit. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ... Roldán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tammela verovert de bal door een tackle van achteren. Landazábal onderschept slim de pass. Landazábal met een sublieme pass. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Akcansoy geeft de bal voor. Nummikoski kan de bal niet met de borst controleren. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... Richardsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leopards - Ángel de la muerte 1:1

20e minuut.
Petäjäkangas probeert de bal aan de voet te houden. Bolognese bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tammela zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tammela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tammela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bolognese wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolognese kan niet meer verder spelen. Syväntö komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä probeert naar een medespeler te passen. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski schiet op doel. Richardsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:2

25e minuut.
Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy geeft een lange en hoge pass. Mehtälä kopt de bal weg. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Peltokoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somersalo rent richting de bal. Somersalo met een sublieme pass. Vuoriniemi is nu in balbezit. Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niemi rent richting de bal. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala passt de bal met de wreef. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nummikoski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:3

44e minuut.
Ulmala speelt de bal door. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski passt de bal zonder na te denken. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richardsson trapt de bal weg van het doel. Ulmala kopt de bal weg. Niemi rent richting de bal. Niemi haalt uit met een fantastische trap. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 51%, Ángel de la muerte 49%.
Leopards - Ángel de la muerte 1:3

47e minuut.
Vuohimäki kopt de bal weg. Palovesi rent richting de bal. Palovesi passt de bal met de wreef. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ulmala speelt de bal door. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä passt de bal zonder na te denken. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Landazábal onderschept slim de pass. Landazábal passt de bal met de wreef. Nummikoski rent richting de bal. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:4

73e minuut.
Ulmala met een sublieme pass. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jurvanen ... Strafschop! Jurvanen krijgt een gele kaart. Mehtälä raakt geblesseerd tijdens het duel. Nummikoski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:5

75e minuut.
Somersalo kopt de bal weg. Matusiak is nu in balbezit. Matusiak probeert naar een medespeler te passen. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:6

77e minuut.
Matusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Matusiak geeft de bal voor. Niemi kopt de bal weg. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richardsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Nummikoski rent richting de bal. Jurvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski onderschept slim de pass. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Ángel de la muerte 1:7

87e minuut.
Rantamo geeft de bal voor. Peltokoski kopt de bal weg. Vuoriniemi heeft problemen om de bal te vangen. Somersalo rent richting de bal. Somersalo schiet op doel. Roldán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 50%, Ángel de la muerte 50%.
Leopards - Ángel de la muerte 1:7