Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cisco spurs Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4324
cisco spurs PRAUJDA
exp4 Tactiek Преса 4
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
44.5 gemiddelde waardering 50
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Waite is nu in balbezit. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gałuszko passt de bal in één keer door. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Speky passt de bal zonder na te denken. Daar is Frahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov schiet op doel. Horlaville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kaloshev onderschept slim de pass. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko speelt de bal door. Algarra is nu in balbezit. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Horlaville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Chenev passt de bal in één keer door. Branekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Branekov passt de bal in één keer door. Ognyanov is nu in balbezit. Ognyanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kaloshev is nu in balbezit. Boumnijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloshev onderschept slim de pass. Kaloshev geeft een lange en hoge pass. Algarra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chenev onderschept slim de pass. Chenev geeft de bal voor. Ognyanov kopt de bal weg. Algarra rent richting de bal. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Horlaville kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 52%, PRAUJDA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cisco spurs - PRAUJDA 0:0

46e minuut.
Mushev komt het veld opgelopen. Radoslavov komt het veld opgelopen. Yaakov komt het veld opgelopen. Karakushev komt het veld opgelopen. Urumov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Radoslavov verovert de bal door een tackle van achteren. Radoslavov passt de bal zonder na te denken. Chenev met een sublieme pass. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - PRAUJDA 0:1

48e minuut.
Chenev geeft een lange en hoge pass. Mushev is nu in balbezit. Speky onderschept slim de pass. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Mushev is nu in balbezit. Mushev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - PRAUJDA 0:2

50e minuut.
Langdon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Luciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz schiet op doel. Urumov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - PRAUJDA 1:2

53e minuut.
Chenev passt de bal in één keer door. Szalacsi rent richting de bal. Mushev begaat een overtreding. Szalacsi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szalacsi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Merino Ruiz kopt de bal weg. Boumnijel rent richting de bal. Boumnijel schiet op doel. Urumov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urumov probeert naar een medespeler te passen. Branekov kopt de bal weg. Daar is Szalacsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mushev rent richting de bal. Mushev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak geeft de bal voor. Inworp. Waite met een snelle inworp. Bazin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Juszczak met een sublieme pass. Gałuszko met een sublieme pass. Chenev rent richting de bal. Chenev geeft een hoge lob. Yaakov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 56%, PRAUJDA 44%.
cisco spurs - PRAUJDA 1:2