Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: dirkieboys Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3429
dirkieboys FC Madwolves
532 Tactiek qqq
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Idoraş speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Van Hal met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:1

9e minuut.
Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Smaele zijn tegenspeler op de grond. Smaele krijgt een gele kaart. Idoraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Idoraş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tulus springt en kopt de bal. Van Hal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:2

10e minuut.
Daar is Merlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlier geeft de bal voor. González kopt de bal weg. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
González is nu in balbezit. González geeft een lange en hoge pass. Merlier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kocurek rent richting de bal. Kocurek schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Kocurek rent richting de bal. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek rent richting de bal. Kocurek haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hinz passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Kocurek onderschept slim de pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Van Hal bokst de bal weg. Dhont heeft problemen om de bal te vangen. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hinz passt de bal zonder na te denken. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:3

28e minuut.
Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:4

31e minuut.
De Cuyper is nu in balbezit. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek is nu in balbezit. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:5

35e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Varga geeft de bal voor. Rouane kopt de bal weg. Hinz geeft de bal voor. Tulus springt en kopt de bal. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Trejos passt de bal met de wreef. González met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:6

44e minuut.
De Cuyper is nu in balbezit. Kocurek verovert de bal door een tackle van achteren. Kocurek speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Van Hal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:7

45e minuut.
Coppieters komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 75%, FC Madwolves 25%.
dirkieboys - FC Madwolves 0:7

59e minuut.
Tulus rent richting de bal. Kocurek rent richting de bal. Vandereet begaat een overtreding. Vandereet krijgt een gele kaart. Kocurek raakt geblesseerd tijdens het duel. Idoraş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tulus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:8

60e minuut.
Hinz probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - FC Madwolves 0:9

66e minuut.
Trejos met een sublieme pass. Kocurek rent richting de bal. Kocurek met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş speelt de bal door. Hinz geeft de bal voor. Kocurek rent richting de bal. Kocurek draait met de bal, schiet en ... Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Idoraş met een snel genomen vrije trap. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus draait met de bal, schiet en ... Van Hal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 65%, FC Madwolves 35%.
dirkieboys - FC Madwolves 0:9