Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-13 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Zulia Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1774
Atletico Zulia Kvozd
korn5 Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 29.9
good Schieten adequate
weak Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Triviño is nu in balbezit. Bracho onderschept slim de pass. Bracho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pillon neemt vlug de vrije trap. Daar is Zabrodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Destino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Kvozd 1:0

21e minuut.
Palmezano geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Longhu de bal onder controle te krijgen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Destino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bracho kan de bal niet met de borst controleren. Triviño is nu in balbezit. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho schiet op doel. Destino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Kvozd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 37%, Kvozd 63%.
Atletico Zulia - Kvozd 2:0

62e minuut.
Klungelig pakt Skowron de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano met een sublieme pass. Daar is Carrasquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasquel geeft een hoge lob. Destino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Bracho is nu in balbezit. Klungelig pakt Bracho de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Destino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carrasquel heeft problemen om de bal te vangen. Rossello rent richting de bal. Carrasquel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rossello kan niet meer verder spelen. Prikhodko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Prikhodko geeft een lange en hoge pass. Montenegro geeft de bal voor. Zabrodov is nu in balbezit. Bracho onderschept slim de pass. Bracho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Curyl kopt de bal weg. Bessonov probeert de bal aan de voet te houden. Solano geeft de bal voor. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Kvozd 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 48%, Kvozd 52%.
Atletico Zulia - Kvozd 3:0