Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ravenna City Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AS Ravenna S.S.C.CONDOR
L.A Kings Tactiek Chiara Serie C
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Małysiak is nu in balbezit. Małysiak speelt de bal door. Pasquina speelt de bal door. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jędrzejczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadir de bal. Kadir speelt de bal door. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tega rent richting de bal. Tega passt de bal in één keer door. Pasquina speelt de bal door. Kadir rent richting de bal. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mamute met een sublieme pass. Borbás met een sublieme pass. Jędrzejczak speelt de bal door. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fujita kopt de bal weg. Schulp is nu in balbezit. Schulp passt de bal zonder na te denken. Fahrenholz rent richting de bal. Fahrenholz draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korol heeft problemen om de bal te vangen. Roncarolo verovert de bal door een tackle van achteren. Roncarolo geeft de bal voor. Fahrenholz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gallotta is nu in balbezit. Gallotta passt de bal in één keer door. Fahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenholz schiet op doel. Grzonkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kadir passt de bal in één keer door. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina passt de bal met de wreef. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Saporiti onderschept slim de pass. Schulp verovert de bal door een tackle van achteren. Schulp geeft een lange en hoge pass. Daar is Roncarolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncarolo haalt uit met een fantastische trap. Grzonkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal in één keer door. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Tankut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 55%, S.S.C.CONDOR 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fujita met de inworp. Korol is nu in balbezit. Korol geeft de bal voor. Tega krijgt zijn hoofd ertegen. Tankut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Korol geeft de bal voor. Tega rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fujita neemt de hoekschop. Tega krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Małysiak rent richting de bal. Małysiak passt de bal met de wreef. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Borovčanin onderschept slim de pass. Fujita rent richting de bal. Fujita met een sublieme pass. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jędrzejczak kopt de bal weg. Fujita rent richting de bal. Fujita speelt de bal door. Kadir is nu in balbezit. Kadir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Schulp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borbás de bal. Fujita met een sublieme pass. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fujita passt de bal met de wreef. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina met een sublieme pass. Tega heeft problemen om de bal te vangen. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:0

87e minuut.
Emiliani neemt vlug de vrije trap. Tega rent richting de bal. Tega passt de bal zonder na te denken. Pasquina rent richting de bal. Pasquina passt de bal met de wreef. Tankut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadir is nu in balbezit. Kadir schiet op doel. Tankut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal zonder na te denken. Daar is Tega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tega draait met de bal, schiet en ... Naerica probeert de bal aan de voet te houden. Tankut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 27%, S.S.C.CONDOR 73%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:0