Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TFC.Toulouse Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8980
TFC.Toulouse FC Brancos
offensive Tactiek Ajax 2001
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 47
formidable Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna passt de bal zonder na te denken. Daar is Tomassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Koman bokst de bal weg.

6e minuut.
Verrier geeft de bal voor. Gastiger is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chojna zal de hoekschop nemen. Gastiger springt en kopt de bal. Koman bokst de bal weg. Roman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - FC Brancos 1:0

10e minuut.
Chojna is nu in balbezit. Chojna passt de bal zonder na te denken. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - FC Brancos 2:0

13e minuut.
Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek onderschept slim de pass. Raczek passt de bal met de wreef. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel. Koman bokst de bal weg.

14e minuut.
Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek speelt de bal door. Chojna rent richting de bal. Chojna geeft een hoge lob. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Gastiger de bal. Gastiger schiet op doel. Roman geeft de bal voor. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Öztonga de bal. Touré met een sublieme pass. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chojna speelt de bal door. Verrier heeft problemen om de bal te vangen. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Touré met een snelle inworp. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek geeft een hoge lob. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Öztonga passt de bal zonder na te denken. Raczek is nu in balbezit. Raczek passt de bal met de wreef. Tomassini rent richting de bal. Tomassini draait met de bal, schiet en ... Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomassini rent richting de bal. Tomassini passt de bal met de wreef. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger schiet op doel. Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - FC Brancos 3:0

38e minuut.
Ferri onderschept slim de pass. Ferri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sagna de bal onder controle te krijgen. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Gastiger passt de bal zonder na te denken. Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini maakt een afschuwelijke overtreding. Tomassini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 27%, FC Brancos 73%.
TFC.Toulouse - FC Brancos 3:0

48e minuut.
Sagna rent richting de bal. Sagna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raczek met een snelle inworp. Chojna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Buitenspel voor Charron. Goede buitenspelval van de verdediging. Moussaoui neemt vlug de vrije trap. Tomassini kopt de bal weg. Gastiger rent richting de bal. Gastiger haalt uit met een fantastische trap. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Verrier rent richting de bal. Verrier passt de bal met de wreef. Tomassini rent richting de bal. Tomassini draait met de bal, schiet en ... Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - FC Brancos 4:0

61e minuut.
Sagna kopt de bal weg. Raczek geeft de bal voor. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini draait met de bal, schiet en ... Koman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Durasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczek onderschept slim de pass. Raczek speelt de bal door. Klungelig pakt Gastiger de bal. Gastiger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger schiet op doel. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Durasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chojna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gastiger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Srzić rent richting de bal. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek geeft de bal voor. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tomassini rent richting de bal. Tomassini passt de bal zonder na te denken. Gastiger rent richting de bal. Gastiger haalt uit met een fantastische trap. Koman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Raczek rent richting de bal. Raczek passt de bal in één keer door. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel. Koman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - FC Brancos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 27%, FC Brancos 73%.
TFC.Toulouse - FC Brancos 5:0