Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS Niedobczyce Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1740
LKS Niedobczyce Patalachy FC
Naprzód 2 - 433 Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
McNeil kopt de bal weg. Bielecki geeft een hoge lob. Başaransoy probeert de bal met de borst te controleren. Başaransoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 1:0

3e minuut.
Adamek passt de bal met de wreef. Křovák is nu in balbezit. Křovák passt de bal met de wreef. Roch rent richting de bal. Roch haalt uit met een fantastische trap. Podgórny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 2:0

6e minuut.
Reis rent richting de bal. McNeil onderschept slim de pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... Podgórny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 3:0

9e minuut.
Bielecki speelt de bal door. Duijm rent richting de bal. Duijm passt de bal in één keer door. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 4:0

10e minuut.
Kalėjus kan de bal niet met de borst controleren. Kalėjus geeft de bal voor. Duijm rent richting de bal. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikulec. Mikulec krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Stanisławski heeft problemen om de bal te vangen. Duijm is nu in balbezit. Duijm geeft een hoge lob. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Podgórny bokst de bal weg.

24e minuut.
Roch rent richting de bal. Roch passt de bal zonder na te denken. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy draait met de bal, schiet en ... Podgórny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stanisławski is nu in balbezit. Stanisławski geeft de bal voor. Duijm speelt de bal door. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy schiet op doel. Podgórny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 5:0

28e minuut.
Skoczke geeft een lange en hoge pass. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duijm de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki passt de bal zonder na te denken. Roch probeert naar een medespeler te passen. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
McNeil is nu in balbezit. McNeil speelt de bal door. Bielecki probeert naar een medespeler te passen. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 6:0

33e minuut.
Adamek rent richting de bal. Adamek passt de bal zonder na te denken. Křovák rent richting de bal. Başaransoy verovert de bal door een tackle van achteren. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Podgórny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 7:0

36e minuut.
McNeil passt de bal zonder na te denken. Bielecki speelt de bal door. Roch met een sublieme pass. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Podgórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 8:0

39e minuut.
Hricka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczke geeft een lange en hoge pass. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
McNeil passt de bal in één keer door. Roch speelt de bal door. Skoczke rent richting de bal. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch verovert de bal door een tackle van achteren. Roch speelt de bal door. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... Podgórny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 28%, Patalachy FC 72%.
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 9:0

47e minuut.
Mikulec geeft een lange en hoge pass. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal zonder na te denken. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Skoczke bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke passt de bal in één keer door. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch haalt uit met een fantastische trap. Podgórny probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil geeft een hoge lob. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Podgórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 10:0

54e minuut.
Kalėjus rent richting de bal. Kalėjus geeft een hoge lob. Başaransoy kopt de bal weg. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Podgórny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McNeil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
McNeil speelt de bal door. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanisławski. Stanisławski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stanisławski de bal. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 11:0

64e minuut.
McNeil probeert naar een medespeler te passen. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch speelt de bal door. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 12:0

67e minuut.
Roch met een sublieme pass. McNeil met een sublieme pass. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Başaransoy de bal onder controle te krijgen. Podgórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Skoczke rent richting de bal. Skoczke passt de bal met de wreef. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap. Podgórny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

70e minuut.
Burzyński geeft een hoge lob. McNeil speelt de bal door. Daar is Başaransoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Podgórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 13:0

77e minuut.
Mikulec onderschept slim de pass. Daar is Başaransoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulec is nu in balbezit. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm schiet op doel. Podgórny bokst de bal weg. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. McNeil met de inworp. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ... Mikulec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 28%, Patalachy FC 72%.
LKS Niedobczyce - Patalachy FC 14:0