Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Pernam Bucano
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10912
FC Pernam Bucano Miekkiön Palloseura
Too Many Puppies Tactiek kolmio
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai met een sublieme pass. Karaszewski geeft een hoge lob. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel. Araúz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hudoroc de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Moreno Verdu rent richting de bal. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea geeft een hoge lob. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Araúz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marek rent richting de bal. Radnai is nu in balbezit. Radnai passt de bal met de wreef. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka schiet op doel. Araúz bokst de bal weg.

32e minuut.
Radnai passt de bal in één keer door. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Araúz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Miekkiön Palloseura 0:1

37e minuut.
Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Araúz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 60%, Miekkiön Palloseura 40%.
FC Pernam Bucano - Miekkiön Palloseura 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt Niño Bejarano de bal. Ruttens rent richting de bal. Ruttens geeft de bal voor. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal in één keer door. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ... Araúz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Miekkiön Palloseura 0:2

63e minuut.
Niño Bejarano passt de bal in één keer door. Szupryciński rent richting de bal. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Araúz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Miekkiön Palloseura 0:3

71e minuut.
Niño Bejarano controleert de bal met de borst. Radnai speelt de bal door. Karolek geeft een lange en hoge pass. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel. Araúz bokst de bal weg.

73e minuut.
Niño Bejarano onderschept slim de pass. Niño Bejarano passt de bal in één keer door. Latukawa geeft een hoge lob. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ... Araúz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Karaszewski met een sublieme pass. Daar is Mihalcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea speelt de bal door. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Karolek geeft een lange en hoge pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka schiet op doel. Araúz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Mihalcea kopt de bal weg. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Vögelin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araúz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Niño Bejarano kopt de bal weg. Panagoulis probeert naar een medespeler te passen. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ... Araúz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Chinchilla de bal. Karolek is nu in balbezit. Karolek geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Araúz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Karolek controleert de bal met de borst. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla met een sublieme pass. Henoit is nu in balbezit. Henoit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Moreno Verdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai met een sublieme pass. Zlatnícký heeft problemen om de bal te vangen. Zlatnícký geeft de bal voor. Henoit maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 66%, Miekkiön Palloseura 34%.
FC Pernam Bucano - Miekkiön Palloseura 0:3