Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-13 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolivia U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12167
Bolivia U21 Hayastan U21
DefBol2 Tactiek HAY...WC
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
39.9 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Flores rent richting de bal. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Leaños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avetissyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Mihranyan passt de bal zonder na te denken. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan passt de bal met de wreef. Koryan is nu in balbezit. Koryan schiet op doel. De bal raakt de paal. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sanamyan speelt de bal door. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan met een sublieme pass. Koryan is nu in balbezit. Koryan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gevorgyan kopt de bal weg. Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan passt de bal in één keer door. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koryan rent richting de bal. Koryan schiet op doel. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 62%, Hayastan U21 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolivia U21 - Hayastan U21 0:0

46e minuut.
Boyajyan komt het veld opgelopen. Galstyan komt het veld opgelopen. Virabyan komt het veld opgelopen. Koryan met een sublieme pass. Demirchyan rent richting de bal. Plata rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan passt de bal in één keer door. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan onderschept slim de pass. Koryan schiet op doel. De Avila bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claros geeft een hoge lob. Rivero springt en kopt de bal. Petikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:0

57e minuut.
Demirchyan rent richting de bal. Leaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Demirchyan schiet op doel. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Demirchyan stond buitenspel. Mahakyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan geeft de bal voor. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan schiet op doel. De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:2

65e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:3

73e minuut.
Calabi rent richting de bal. Virabyan onderschept slim de pass. Virabyan speelt de bal door. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Virabyan de bal. Virabyan passt de bal in één keer door. Leaños rent richting de bal. Demirchyan onderschept slim de pass. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg.

78e minuut.
Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Demirchyan kopt de bal weg. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:4

80e minuut.
Borsari probeert naar een medespeler te passen. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan passt de bal met de wreef. Demirchyan heeft problemen om de bal te vangen. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Barrios rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan passt de bal in één keer door. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Claros is nu in balbezit. Xachikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rivero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mermeryan neemt vlug de vrije trap. Mahakyan rent richting de bal. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan draait met de bal, schiet en ... De Avila bokst de bal weg.

90e minuut.
Boyajyan passt de bal in één keer door. Virabyan is nu in balbezit. Virabyan met een sublieme pass. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 69%, Hayastan U21 31%.
Bolivia U21 - Hayastan U21 1:5