Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santa Sasha Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 929
Santa Sasha Vitesse Arnhem
352 Ofensivo Tactiek Aanvallend
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
28.1 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Opasek rent richting de bal. Opasek geeft een hoge lob. Sibum is nu in balbezit. Sibum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 0:1

5e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Rentería probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 1:1

13e minuut.
Inworp. Dini met de inworp. Opasek met een sublieme pass. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inostroza geeft een hoge lob. Inworp. Dini met de inworp. Klungelig pakt Opasek de bal. Opasek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lisień probeert naar een medespeler te passen. Opasek is nu in balbezit. Opasek passt de bal zonder na te denken. Nolano is nu in balbezit. Nolano draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inostroza heeft problemen om de bal te vangen. Dini maakt een afschuwelijke overtreding. Dini krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Radwan rent richting de bal. Radwan passt de bal in één keer door. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa schiet op doel. Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 2:1

20e minuut.
Álvarez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sibum de bal. Álvarez rent richting de bal. Sibum verovert de bal door een tackle van achteren. Sibum haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 2:2

23e minuut.
Andino geeft de bal voor. Inworp. Teodorovici met de inworp. Opasek is nu in balbezit. Opasek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Opasek heeft problemen om de bal te vangen. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasek verovert de bal door een tackle van achteren. Opasek geeft een hoge lob. Nolano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oroz rent richting de bal. Oroz met een sublieme pass. Alblas is nu in balbezit. Alblas passt de bal met de wreef. Nolano rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Opasek is nu in balbezit. Opasek passt de bal in één keer door. Sibum rent richting de bal. Sibum draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 2:3

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camiroaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 63%, Vitesse Arnhem 37%.
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 2:3

46e minuut.
Klungelig pakt Lisień de bal. Lisień geeft de bal voor. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibum onderschept slim de pass. Sibum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Oroz passt de bal zonder na te denken. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch passt de bal met de wreef. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 3:3

60e minuut.
Nolano met een sublieme pass. Dini rent richting de bal. Inostroza verovert de bal door een tackle van achteren. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 3:4

61e minuut.
Repiso komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Bunster komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Bunster verovert de bal door een tackle van achteren. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster is nu in balbezit. Bunster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Narea is nu in balbezit. Narea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 53%, Vitesse Arnhem 47%.
Santa Sasha - Vitesse Arnhem 3:4