Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6391
Fc kéné FC Amiens
4-3-3 Tactiek 442 serré
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Sucigan onderschept slim de pass. Bauer onderschept slim de pass. Bauer geeft de bal voor. Maurin is nu in balbezit. Maurin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - FC Amiens 1:0

12e minuut.
Di Santo met een sublieme pass. Pekić is nu in balbezit. Pekić passt de bal met de wreef. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... Guerre bokst de bal weg.

20e minuut.
Melechowicz geeft de bal voor. Igaz rent richting de bal. Igaz speelt de bal door. Katuša is nu in balbezit. Katuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc kéné - FC Amiens 1:1

23e minuut.
Katuša passt de bal zonder na te denken. Igaz speelt de bal door. Katuša rent richting de bal. Katuša schiet op doel. Guerre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - FC Amiens 1:2

29e minuut.
Lauret probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bauer de bal. Igaz rent richting de bal. Igaz geeft de bal voor. Melechowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - FC Amiens 1:3

32e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Lauret verovert de bal door een tackle van achteren. Lauret geeft een lange en hoge pass. Maurin is nu in balbezit. Maurin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 63%, FC Amiens 37%.
Fc kéné - FC Amiens 1:3

69e minuut.
Pekić probeert naar een medespeler te passen. Igaz rent richting de bal. Igaz speelt de bal door. Katuša is nu in balbezit. Katuša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 53%, FC Amiens 47%.
Fc kéné - FC Amiens 1:3