Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6030
FC RisingForce Tuonpuoleiset
Finaaliin asti Tactiek Testaamista
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.6 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Seebach is nu in balbezit. Seebach geeft een lange en hoge pass. Boragno is nu in balbezit. Boragno schiet op doel. Halmesarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Palmunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmunen probeert naar een medespeler te passen. Svärd is nu in balbezit. Svärd haalt uit met een fantastische trap. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 1:0

16e minuut.
Perttilä rent richting de bal. Perttilä geeft de bal voor. Seebach heeft problemen om de bal te vangen. Svärd rent richting de bal. Svärd draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 2:0

19e minuut.
Balak rent richting de bal. Tarkkala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boragno kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 2:1

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perttilä neemt de hoekschop. Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Svärd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:1

32e minuut.
Dragić rent richting de bal. Dragić geeft de bal voor. Boragno rent richting de bal. Boragno schiet op doel. Halmesarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 44%, Tuonpuoleiset 56%.
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:2

48e minuut.
Klungelig pakt Leppäkorpi de bal. Boragno rent richting de bal. Paloaho rent richting de bal. Boragno is nu in balbezit. Boragno draait met de bal, schiet en ... Halmesarka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Svärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman is nu in balbezit. Svärd speelt de bal door. Niittykoski rent richting de bal. Niittykoski haalt uit met een fantastische trap. Viherketo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Väisälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Väisälä passt de bal met de wreef. Leppäkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty onderschept slim de pass. Henty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buzea rent richting de bal. Buzea geeft een hoge lob. Boragno is nu in balbezit. Boragno schiet op doel. Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:3

89e minuut.
Balak geeft een hoge lob. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno rent richting de bal. Boragno draait met de bal, schiet en ... Halmesarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paloaho rent richting de bal. Paloaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 46%, Tuonpuoleiset 54%.
FC RisingForce - Tuonpuoleiset 3:4