Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steauarucar Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3167
steauarucar Dinamo Obor
cory Tactiek DDD
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 41.4
formidable Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Stier verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski passt de bal zonder na te denken. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bobkowski passt de bal met de wreef. Daar is Alcunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcunha draait met de bal, schiet en ... Pascalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cărănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Dinamo Obor 1:0

5e minuut.
Amânar is nu in balbezit. Altın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amânar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amânar met een snel genomen vrije trap. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Laurel met de inworp. Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi draait met de bal, schiet en ... Cărănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Dragu onderschept slim de pass. Dragu passt de bal zonder na te denken. Daar is Amânar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski passt de bal met de wreef. Frasnedi rent richting de bal. Frasnedi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bobkowski passt de bal in één keer door. Alcunha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Saulnesis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Telvi probeert naar een medespeler te passen. Stier rent richting de bal. Stier passt de bal in één keer door. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel. Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Alcunha onderschept slim de pass. Stier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcunha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saulnesis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Laurel is nu in balbezit. Laurel geeft de bal voor. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Dragu is nu in balbezit. Dragu passt de bal zonder na te denken. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stier probeert naar een medespeler te passen. Amânar rent richting de bal. Amânar passt de bal zonder na te denken. Dragu rent richting de bal. Dragu draait met de bal, schiet en ... Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 56%, Dinamo Obor 44%.
steauarucar - Dinamo Obor 1:0

46e minuut.
Telvi probeert naar een medespeler te passen. Amânar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobkowski. Bobkowski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Călin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurel is nu in balbezit. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Telvi met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu passt de bal in één keer door. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perinotti komt het veld opgelopen. Lixăndroiu komt het veld opgelopen. Mihnea komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Altın geeft de bal voor. Belu rent richting de bal. Perinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Perinotti haalt uit met een fantastische trap. Cărănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Dinamo Obor 2:0

72e minuut.
Călin probeert naar een medespeler te passen. Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal zonder na te denken. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Dinamo Obor 3:0

80e minuut.
Mihnea passt de bal zonder na te denken. Saulnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulan krijgt een gele kaart. Saulnesis raakt geblesseerd tijdens het duel. Franzen komt het veld opgelopen. Saulnesis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - Dinamo Obor 4:0

84e minuut.
Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha passt de bal in één keer door. Franzen speelt de bal door. Perinotti rent richting de bal. Perinotti draait met de bal, schiet en ... Cărănică bokst de bal weg.

87e minuut.
Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Marinho met een sublieme pass. Saulnesis rent richting de bal. Saulnesis geeft een lange en hoge pass. Perinotti springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 43%, Dinamo Obor 57%.
steauarucar - Dinamo Obor 4:0