Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC LOLLAND MASTERS
Rev 2k24BW Tactiek BikaDiadal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Fényes passt de bal in één keer door. Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu is nu in balbezit. Haza onderschept slim de pass. Haza schiet op doel. Núñez bokst de bal weg.

16e minuut.
Haza is nu in balbezit. Haza passt de bal in één keer door. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Derrer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jönsson geeft een hoge lob. Princisvalle geeft de bal voor. Hrutka heeft problemen om de bal te vangen. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris draait met de bal, schiet en ... Borbás bokst de bal weg.

35e minuut.
Lipawsky geeft de bal voor. Puputti bereikt de bal nog maar net als eerste. Puputti geeft de bal voor. Kotsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsaris schiet op doel. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Karapatakis is nu in balbezit. Karapatakis schiet op doel. Borbás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:1

42e minuut.
Hrutka kopt de bal weg. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson is nu in balbezit. Princisvalle geeft een hoge lob. Kotsaris krijgt zijn hoofd ertegen. Borbás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 62%, LOLLAND MASTERS 38%.
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 0:1

46e minuut.
Stojšić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Princisvalle rent richting de bal. Princisvalle geeft de bal voor. Fényes kopt de bal weg. Karapatakis rent richting de bal. Karapatakis schiet op doel. Borbás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Keith de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Deleanu passt de bal met de wreef. Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić begaat een overtreding. Fényes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fényes wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fényes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keith de bal. Kotsaris is nu in balbezit. Kotsaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Princisvalle rent richting de bal. Haidl verovert de bal door een tackle van achteren. Haidl geeft een lange en hoge pass. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 1:1

90e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Haza onderschept slim de pass. Haza passt de bal zonder na te denken. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 63%, LOLLAND MASTERS 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hungarian Revo FC - LOLLAND MASTERS 1:1