Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Ostrowy RKS TUDOR
RKS_5.2 Tactiek !343!
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


15e minuut.
Onteniente kopt de bal weg. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro begaat een overtreding. Del Toro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Del Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Molus geeft de bal voor. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buczacki rent richting de bal. Buczacki geeft een lange en hoge pass. Klepka bokst de bal weg.

44e minuut.
Mijić passt de bal met de wreef. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki passt de bal in één keer door. Łukasiak rent richting de bal. Łukasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 45%, RKS TUDOR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Ostrowy - RKS TUDOR 0:0

50e minuut.
Özçelik trapt de bal weg van het doel. Maruda kopt de bal weg. Faigl rent richting de bal. Faigl geeft een lange en hoge pass. Rollmops krijgt zijn hoofd ertegen. Ruchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Molus rent richting de bal. Molus passt de bal met de wreef. Ciesielski rent richting de bal. Ciesielski geeft de bal voor. Buczacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - RKS TUDOR 1:0

60e minuut.
Molus rent richting de bal. Faigl onderschept slim de pass. Faigl met een sublieme pass. Kłosowski heeft problemen om de bal te vangen. Kłosowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rollmops heeft problemen om de bal te vangen. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba passt de bal zonder na te denken. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Ciechacki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki passt de bal met de wreef. Ciesielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciesielski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ciesielski probeert naar een medespeler te passen. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - RKS TUDOR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 48%, RKS TUDOR 52%.
Naprzód Ostrowy - RKS TUDOR 2:0