Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GangBangers FC Blizzord Bagno
juniory2 Tactiek BangBang
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen good


5e minuut.
Spinu passt de bal in één keer door. Woźniakowski is nu in balbezit. Doria speelt de bal door. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Daszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandello is nu in balbezit. Spinu verovert de bal door een tackle van achteren. Spinu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Blizzord Bagno 1:0

9e minuut.
Spinu met een sublieme pass. Daszek speelt de bal door. Felicio heeft problemen om de bal te vangen. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo haalt uit met een fantastische trap. Daszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Felicio is nu in balbezit. Day onderschept slim de pass. Day probeert naar een medespeler te passen. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GangBangers FC - Blizzord Bagno 1:1

20e minuut.
Doria met een snelle inworp. Bahçeci heeft problemen om de bal te vangen. Lixăndroiu begaat een overtreding. Lixăndroiu krijgt een gele kaart. Bahçeci raakt geblesseerd tijdens het duel. Doria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Penedo rent richting de bal. Penedo passt de bal in één keer door. Spinu heeft problemen om de bal te vangen. Spinu haalt uit met een fantastische trap. Daszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Blizzord Bagno 2:1

25e minuut.
Derbin onderschept slim de pass. Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Uutela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Penedo rent richting de bal. Brandello onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinu. Spinu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Day met een sublieme pass. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling begaat een overtreding. Büyükarslan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 45%, Blizzord Bagno 55%.
GangBangers FC - Blizzord Bagno 2:1

46e minuut.
Büyükarslan heeft problemen om de bal te vangen. Birling is nu in balbezit. Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doria heeft problemen om de bal te vangen. Woźniakowski geeft een hoge lob. Uutela is nu in balbezit. Spinu onderschept slim de pass. Spinu haalt uit met een fantastische trap. Daszek bokst de bal weg. Penedo rent richting de bal. Penedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penedo is nu in balbezit. Penedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Blizzord Bagno 3:1

73e minuut.
Spinu rent richting de bal. Spinu passt de bal in één keer door. Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Penedo haalt uit met een fantastische trap. Daszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GangBangers FC - Blizzord Bagno 4:1

80e minuut.
Lixăndroiu geeft een hoge lob. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Negreanu kopt de bal weg. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. Gillespie bokst de bal weg.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Felicio de bal onder controle te krijgen. Spinu rent richting de bal. Spinu met een sublieme pass. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Acerbi geeft een hoge lob. Bahçeci is nu in balbezit. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski schiet op doel. Daszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Woźniakowski met een sublieme pass. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uutela is nu in balbezit. Spinu onderschept slim de pass. Spinu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GangBangers FC 36%, Blizzord Bagno 64%.
GangBangers FC - Blizzord Bagno 4:1