Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Profetas Chimbote Fútbol Club
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Granda rent richting de bal. Granda passt de bal met de wreef. Štefka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefka geeft een hoge lob. Florian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Páez kopt de bal weg. Lozada is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Duarte met een harde bal richting middenveld. Páez kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Duarte probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Štefka passt de bal met de wreef. Lozada rent richting de bal. Duarte is nu in balbezit. Lozada onderschept slim de pass. Lozada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Profetas - Chimbote Fútbol Club 0:1

21e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana passt de bal in één keer door. Allemant rent richting de bal. Florian onderschept slim de pass. Florian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Páramo met een sublieme pass. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granda. Granda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Štefka passt de bal met de wreef. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Florian draait met de bal, schiet en ... Viza bokst de bal weg.

40e minuut.
Guadalupe rent richting de bal. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe begaat een overtreding. Menotti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Menotti kan niet meer verder spelen. Huamán komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Štefka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefka passt de bal zonder na te denken. Lozada is nu in balbezit. Lozada geeft de bal voor. Florian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Profetas - Chimbote Fútbol Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Profetas 59%, Chimbote Fútbol Club 41%.
Los Profetas - Chimbote Fútbol Club 0:2

48e minuut.
Florian passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duarte de bal. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Profetas - Chimbote Fútbol Club 0:3

51e minuut.
Páramo rent richting de bal. Páramo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Granda de bal onder controle te krijgen. Sierra is nu in balbezit. Sierra geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Páez passt de bal zonder na te denken. Páramo heeft problemen om de bal te vangen. Granda speelt de bal door. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Viza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Inworp. Barbadillo met een snelle inworp. Štefka is nu in balbezit. Štefka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Profetas 54%, Chimbote Fútbol Club 46%.
Los Profetas - Chimbote Fútbol Club 0:3