Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Async Futuriest
S-Fl-L Tactiek 5212_NEW_NEW
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
72.9 gemiddelde waardering 67.5
incredible Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Clown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski geeft de bal voor. Laportosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Narenti met een snelle inworp. Modzelewski rent richting de bal. Onstad onderschept slim de pass. Onstad geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Guardia speelt de bal door. Morrison probeert naar een medespeler te passen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Johnsson stond buitenspel. Šušnjić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski geeft de bal voor. Laportosa krijgt zijn hoofd ertegen. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Medeiros met een sublieme pass. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski speelt de bal door. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel. Guardia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Morrison geeft de bal voor. Laportosa kopt de bal weg. Barylewski probeert de bal aan de voet te houden. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kiepski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitzalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Medeiros heeft problemen om de bal te vangen. Medeiros passt de bal zonder na te denken. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap. Guardia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Async Futuriest 1:0

30e minuut.
Laportosa rent richting de bal. Laportosa passt de bal met de wreef. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis geeft een hoge lob. Clown springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rafal? speelt de bal door. Narenti rent richting de bal. Narenti passt de bal met de wreef. Johnsson rent richting de bal. Johnsson haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rafal? probeert naar een medespeler te passen. Daar is Narenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narenti passt de bal in één keer door. Onstad geeft een hoge lob. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Toomingas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Onstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narenti rent richting de bal. Narenti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 44%, Async Futuriest 56%.
CHROBRY_1946 - Async Futuriest 1:0

46e minuut.
Spinatsch komt het veld opgelopen. Bărnuţiu komt het veld opgelopen. Regoje komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dugalits heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel. Guardia bokst de bal weg.

54e minuut.
Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Morrison met een snelle inworp. Modzelewski geeft een hoge lob. Spinatsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rafal? met de inworp. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicento verovert de bal door een tackle van achteren. Vicento geeft de bal voor. Johnsson springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narenti raakt geblesseerd tijdens het duel. Onstad met een snel genomen vrije trap. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Diğmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Async Futuriest 1:1

62e minuut.
Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Morrison met de inworp. Modzelewski geeft een hoge lob. Spinatsch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Morrison met een snelle inworp. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis geeft een hoge lob. Spinatsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Onstad rent richting de bal. Onstad passt de bal in één keer door. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Async Futuriest 1:2

71e minuut.
Toomingas verovert de bal door een tackle van achteren. Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. bin Ashaari probeert naar een medespeler te passen. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Morrison met een sublieme pass. Spinatsch is nu in balbezit. Bărnuţiu geeft de bal voor. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić met een sublieme pass. Pitzalis rent richting de bal. Pitzalis schiet op doel. Guardia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pitzalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regoje heeft problemen om de bal te vangen. Regoje passt de bal zonder na te denken. Pitzalis heeft problemen om de bal te vangen. Pitzalis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Onstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narenti geeft een lange en hoge pass. Johnsson springt en kopt de bal. Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 34%, Async Futuriest 66%.
CHROBRY_1946 - Async Futuriest 1:2