Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lëtzebuerg U21 Zhōngguó U21
Lëtzebuerg Tactiek CDUD
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 44.9
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen average


17e minuut.
Konsbrück rent richting de bal. Konsbrück geeft een hoge lob. Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior verovert de bal door een tackle van achteren. Melchior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dabai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engelmann met een snelle inworp. Konsbrück geeft een lange en hoge pass. Urbany maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Courtet met de inworp. Ruige geeft de bal voor. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancheng schiet op doel. De bal raakt de paal. Konsbrück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruige verovert de bal door een tackle van achteren. Ruige probeert naar een medespeler te passen. Daxing speelt de bal door. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancheng schiet op doel. Konsbrück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann begaat een overtreding. Ruige raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruige met een snel genomen vrije trap. Rancheng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Jinyu probeert naar een medespeler te passen. Daxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Daxing geeft een hoge lob. Rancheng is nu in balbezit. Rancheng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Courtet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Daxing geeft de bal voor. Rancheng springt en kopt de bal. Konsbrück probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:1

45e minuut.
Xiaopeng komt het veld opgelopen. Yanru komt het veld opgelopen. Jinsheng komt het veld opgelopen. Yuexi komt het veld opgelopen. Degang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 67%, Zhōngguó U21 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:1

47e minuut.
Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelmann rent richting de bal. Ruige begaat een overtreding. Engelmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Engelmann kan niet meer verder spelen. Mischo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Courtet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konsbrück is nu in balbezit. Konsbrück passt de bal zonder na te denken. Mischo is nu in balbezit. Mischo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konsbrück niet meer kan verder spelen. Pierret komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Courtet passt de bal in één keer door. Ruige rent richting de bal. Ruige geeft een hoge lob. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancheng haalt uit met een fantastische trap. Pierret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:2

78e minuut.
Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying probeert naar een medespeler te passen. Yanru rent richting de bal. Yanru geeft een hoge lob. Rancheng maakt een snoekduik en kopt de bal. Pierret kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:3

80e minuut.
Duchene is nu in balbezit. Duchene met een sublieme pass. Gutenkauf rent richting de bal. Rancheng onderschept slim de pass. Rancheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
ruijin is nu in balbezit. ruijin geeft een lange en hoge pass. Yuexi rent richting de bal. Yuexi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:4

89e minuut.
Rancheng passt de bal met de wreef. Yanru rent richting de bal. Yanru geeft een lange en hoge pass. Yuexi rent richting de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lëtzebuerg U21 63%, Zhōngguó U21 37%.
Lëtzebuerg U21 - Zhōngguó U21 1:4