Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ранч Проклетих
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4049
Таћа Јунајтед Jeszcze Wygramy
4-3(2дм)-3 Tactiek utrzymanko_1
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 30.3
formidable Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Vučenović probeert naar een medespeler te passen. Ljajić met een sublieme pass. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo onderschept slim de pass. Batalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Karleuša met een sublieme pass. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Zapiec probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Karleuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebeljanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karleuša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brătescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batalo rent richting de bal. Batalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Hrebeljanović rent richting de bal. Brătescu geeft een hoge lob. Batalo rent richting de bal. Batalo draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 1:0

16e minuut.
Ljajić passt de bal zonder na te denken. Karleuša met een sublieme pass. Radeta rent richting de bal. Radeta draait met de bal, schiet en ... Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 2:0

18e minuut.
Ljajić met een snelle inworp. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu geeft een hoge lob. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rosiewicz met de inworp. Karleuša probeert naar een medespeler te passen. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Herrera de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 3:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ljajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Ljajić geeft een hoge lob. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Radeta de bal. Herrera is nu in balbezit. Radeta onderschept slim de pass. Batalo is nu in balbezit. Batalo draait met de bal, schiet en ... Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radeta is nu in balbezit. Radeta haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Preś kopt de bal weg. Ljajić probeert de bal met de borst te controleren. Ljajić probeert naar een medespeler te passen. Batalo heeft problemen om de bal te vangen. Batalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karleuša is nu in balbezit. Rosiewicz is nu in balbezit. Zeković begaat een overtreding. Zeković krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Batalo passt de bal in één keer door. Rohonczy rent richting de bal. Radeta verovert de bal door een tackle van achteren. Radeta haalt uit met een fantastische trap. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 4:0

44e minuut.
Dubljević geeft een hoge lob. Batalo rent richting de bal. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta schiet op doel. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Таћа Јунајтед 32%, Jeszcze Wygramy 68%.
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 5:0

46e minuut.
Ecker komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ljajić rent richting de bal. Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 6:0

54e minuut.
Karleuša is nu in balbezit. Karleuša passt de bal met de wreef. Daar is Radeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baden komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Batalo verovert de bal door een tackle van achteren. Batalo geeft een hoge lob. Daar is Zeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Karleuša geeft de bal voor. Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta onderschept slim de pass. Radeta schiet op doel. Piesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 8:0

65e minuut.
Djetou komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Karleuša de bal. Karleuša speelt de bal door. Radeta rent richting de bal. Radeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 9:0

74e minuut.
Ljajić onderschept slim de pass. Ljajić geeft een hoge lob. Radeta kopt de bal weg. Batalo rent richting de bal. Batalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dubljević geeft de bal voor. Zeković kopt de bal weg. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša geeft een lange en hoge pass. Radeta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Brătescu geeft de bal voor. Radeta is nu in balbezit. Rohonczy begaat een overtreding. Radeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radeta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljajić met een sublieme pass. Radeta is nu in balbezit. Radeta schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Karleuša geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rohonczy de bal. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ljajić geeft een hoge lob. Radeta springt en kopt de bal. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Таћа Јунајтед 28%, Jeszcze Wygramy 72%.
Таћа Јунајтед - Jeszcze Wygramy 10:0