Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghrum Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4337
Ghrum Fc SlamSY
L424 Tactiek ziomek
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Jůza rent richting de bal. Jůza probeert naar een medespeler te passen. Zukić rent richting de bal. Zukić geeft een hoge lob. Bədirxanlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Heutte geeft een lange en hoge pass. Todorovski rent richting de bal. Todorovski geeft een hoge lob. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jasinowski passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Heutte zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heutte naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bədirxanlı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bədirxanlı kan niet meer verder spelen. Guillaume komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Góra de bal. Żurek speelt de bal door. Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Kardos rent richting de bal. Kardos geeft een lange en hoge pass. Bruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek passt de bal met de wreef. Mudko rent richting de bal. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pilichowski passt de bal zonder na te denken. Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dubrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrawski geeft de bal voor. Żurek kopt de bal weg. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - Fc SlamSY 0:1

35e minuut.
Pabst passt de bal in één keer door. Guillaume is nu in balbezit. Klungelig pakt Jůza de bal. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Makridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Makridakis passt de bal met de wreef. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 55%, Fc SlamSY 45%.
Ghrum - Fc SlamSY 0:1

46e minuut.
Örjansson komt het veld opgelopen. Dudar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Młyczyński controleert de bal met de borst. Dubrawski is nu in balbezit. Todorovski met een sublieme pass. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. Ročen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Żurek passt de bal met de wreef. Zukić rent richting de bal. Zukić passt de bal in één keer door. Żurek rent richting de bal. Żurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Todorovski geeft de bal voor. Zukić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arciszewski de bal onder controle te krijgen. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jůza speelt de bal door. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todorovski neemt de hoekschop. Guillaume maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Guillaume is nu in balbezit. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume schiet op doel. Ročen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - Fc SlamSY 0:2

80e minuut.
Jůza met een sublieme pass. Zukić speelt de bal door. Daar is Żurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jůza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Góra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żurek verovert de bal door een tackle van achteren. Żurek passt de bal zonder na te denken. Daar is Todorovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorovski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 60%, Fc SlamSY 40%.
Ghrum - Fc SlamSY 0:2