Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: æggebakken
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6619
ovo joe`s diciple
3-5-2 1.03 Tactiek 3-4-3
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Chrestensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter verovert de bal door een tackle van achteren. Ritter probeert naar een medespeler te passen. Ingvardsen is nu in balbezit. Ingvardsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Perini geeft de bal voor. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Revsbæk onderschept slim de pass. Revsbæk draait met de bal, schiet en ... Magnum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daugaard is nu in balbezit. Gorbói is nu in balbezit. Gorbói geeft de bal voor. Daugaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daugaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bredesen de bal. Paal!

40e minuut.
Soria speelt de bal door. Ritter rent richting de bal. Okking tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ritter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vulpeş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brødsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ritter de bal. Ritter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft de bal voor. Søltoft kan de bal niet met de borst controleren. Revsbæk is nu in balbezit. Revsbæk draait met de bal, schiet en ... Magnum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 57%, joe`s diciple 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ovo - joe`s diciple 0:0

46e minuut.
Kjærum komt het veld opgelopen. Falkenberg komt het veld opgelopen. Lundgren komt het veld opgelopen. Haugaard komt het veld opgelopen. Riisager komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ingvardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen speelt de bal door. Ludovisi is nu in balbezit. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gentier rent richting de bal. Gentier geeft de bal voor. Soria kopt de bal weg. Daugaard is nu in balbezit. Daugaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Suhr met een sublieme pass. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe geeft de bal voor. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chrestensen met een sublieme pass. Gentier is nu in balbezit. Gentier passt de bal zonder na te denken. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daugaard is nu in balbezit. Berthelsen rent richting de bal. Ludovisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludovisi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Berthelsen probeert naar een medespeler te passen. Kruse Bøggild probeert naar een medespeler te passen. Gentier met een sublieme pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daugaard is nu in balbezit. Daugaard passt de bal met de wreef. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen draait met de bal, schiet en ... Falkenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Berthelsen is nu in balbezit. Daugaard rent richting de bal. Daugaard met een sublieme pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Falkenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daugaard is nu in balbezit. Daugaard passt de bal in één keer door. Berthelsen is nu in balbezit. Berthelsen schiet op doel. Falkenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - joe`s diciple 0:1

87e minuut.
Lundgren schiet op doel. Falkenberg met een sublieme pass. Perini probeert de bal met de borst te controleren. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter draait met de bal, schiet en ... Haugaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 53%, joe`s diciple 47%.
ovo - joe`s diciple 0:1