Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Steaua lu Manole Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3465
Steaua lu Manole florinela
ctd_e_e_sus Tactiek Florent final
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
41 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjelobrković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastos rent richting de bal. Milota verovert de bal door een tackle van achteren. Milota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tys passt de bal met de wreef. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot geeft een lange en hoge pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mascarenhas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demetradze komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Rodionov passt de bal met de wreef. Milota geeft een hoge lob. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 54%, florinela 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua lu Manole - florinela 0:0

47e minuut.
Bjelobrković passt de bal zonder na te denken. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota passt de bal zonder na te denken. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Bohács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalyan met een sublieme pass. Hagi is nu in balbezit. Hagi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Esin kopt de bal weg. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Tys met een sublieme pass. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bastos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Neculñir kopt de bal weg. Daar is Bohács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłopot rent richting de bal. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Demetradze passt de bal zonder na te denken. Daar is Tys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tys passt de bal in één keer door. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bjelobrković passt de bal met de wreef. Vavilov rent richting de bal. Vavilov geeft de bal voor. Rodionov heeft problemen om de bal te vangen. Tütüncü kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poštić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poštić haalt uit met een fantastische trap. Aivazidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - florinela 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 55%, florinela 45%.
Steaua lu Manole - florinela 1:0