Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SixSons Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4339
SixSons Százhalombattai Arany Ászok
6sons_8 Tactiek N3d5xFnu0
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.6 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten solid
solid Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda verovert de bal door een tackle van achteren. Uceda met een sublieme pass. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shenghuan probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński rent richting de bal. Nedilko is nu in balbezit. Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Govaert met een sublieme pass. Klungelig pakt Dyjak de bal. Dyjak passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buffel rent richting de bal. Buffel passt de bal met de wreef. Govaert met een sublieme pass. Uceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nedilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... van der Sluis bokst de bal weg. Nedilko probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SixSons - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

18e minuut.
Nedilko is nu in balbezit. Cwojdziński onderschept slim de pass. Cwojdziński speelt de bal door. Uceda is nu in balbezit. Uceda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Buffel met een snelle inworp. Govaert probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah rent richting de bal. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dyjak passt de bal in één keer door. Buffel rent richting de bal. Buffel speelt de bal door. Uceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 42%, Százhalombattai Arany Ászok 58%.
SixSons - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

50e minuut.
Buffel rent richting de bal. Uceda rent richting de bal. Buffel is nu in balbezit. Uceda rent richting de bal. Uceda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oinaala speelt de bal door. Albernas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marichal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marichal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Shenghuan verovert de bal door een tackle van achteren. Govaert is nu in balbezit. Govaert met een sublieme pass. Uceda rent richting de bal. Uceda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Govaert kopt de bal weg. Zvirac heeft problemen om de bal te vangen. Buffel probeert naar een medespeler te passen. Uceda rent richting de bal. Uceda draait met de bal, schiet en ... van der Sluis bokst de bal weg.

88e minuut.
Nedilko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lish met een snelle inworp. Govaert geeft de bal voor. Uceda maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Sluis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Govaert passt de bal in één keer door. Buffel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffel passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... van der Sluis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SixSons 26%, Százhalombattai Arany Ászok 74%.
SixSons - Százhalombattai Arany Ászok 1:0