Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Bordomavi SK FC Zakopane
never ever Tactiek Winter
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Inworp. Philips met de inworp. Tunçeri geeft een lange en hoge pass. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - FC Zakopane 1:0

9e minuut.
Nordeide is nu in balbezit. Nordeide passt de bal in één keer door. Njarðarson met een sublieme pass. Daar is Ongpauco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu met een sublieme pass. Nordeide rent richting de bal. Nordeide geeft een lange en hoge pass. Noble maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bordomavi SK - FC Zakopane 1:1

14e minuut.
Manukyan rent richting de bal. MacRach verovert de bal door een tackle van achteren. Chochołek is nu in balbezit. Maruna onderschept slim de pass. Maruna schiet op doel. Pelicano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Almenara bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta passt de bal in één keer door. Maruna rent richting de bal. Maruna schiet op doel. Pelicano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach met een sublieme pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Pelicano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - FC Zakopane 2:1

42e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal in één keer door. Duchini rent richting de bal. Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - FC Zakopane 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 46%, FC Zakopane 54%.
Bordomavi SK - FC Zakopane 3:1

46e minuut.
Hatoshi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Max is nu in balbezit. Hatoshi is nu in balbezit. Max is nu in balbezit. Hatoshi rent richting de bal. Hatoshi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - FC Zakopane 3:2

76e minuut.
Inworp. MacRach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Cinta probeert de bal met de borst te controleren. López Cinta geeft de bal voor. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 49%, FC Zakopane 51%.
Bordomavi SK - FC Zakopane 3:2