Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzezimieszki Żuraw Krzeszów
zdolny 55 sz Tactiek TheSpecialOne
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
48.4 gemiddelde waardering 74
good Schieten outstanding
good Passen incredible
very good Verdedigen incredible


6e minuut.
Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada geeft een lange en hoge pass. Chagas is nu in balbezit. Chagas geeft een hoge lob. Mingolini springt en kopt de bal. Walkowiak bokst de bal weg.

8e minuut.
Quang Ðạt met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een lange en hoge pass. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Walkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:1

12e minuut.
Lissek geeft een lange en hoge pass. Zamojski rent richting de bal. Valente onderschept slim de pass. Valente probeert naar een medespeler te passen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Valente rent richting de bal. Szefler rent richting de bal. Szefler passt de bal in één keer door. Garyga speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:2

23e minuut.
Garyga passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Śmietana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mingolini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga met een sublieme pass. Kopciuszko is nu in balbezit. Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chagas speelt de bal door. Szefler is nu in balbezit. Szefler passt de bal met de wreef. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:3

35e minuut.
Garyga kopt de bal weg. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een hoge lob. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:4

40e minuut.
Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Nieznajomy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garyga. Garyga krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kopciuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas is nu in balbezit. Chagas passt de bal in één keer door. Garyga rent richting de bal. Garyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szefler is nu in balbezit. Szefler speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 69%, Żuraw Krzeszów 31%.
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:5

46e minuut.
Hristolov geeft een lange en hoge pass. Kopciuszko is nu in balbezit. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:6

49e minuut.
Garyga geeft de bal voor. Chagas rent richting de bal. Chagas met een sublieme pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel. Walkowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Hristolov rent richting de bal. Hristolov geeft de bal voor. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:7

57e minuut.
Garyga passt de bal zonder na te denken. Szefler rent richting de bal. Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Szefler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:8

62e minuut.
Szefler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Váczi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Śmietana onderschept slim de pass. Śmietana met een sublieme pass. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga schiet op doel. Walkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Suchocki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Antosiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi geeft de bal voor. Daar is Śmietana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:9

77e minuut.
Garyga passt de bal met de wreef. Karniszowaty rent richting de bal. Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:10

83e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Antosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:11

85e minuut.
Váczi kopt de bal weg. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal zonder na te denken. Váczi geeft de bal voor. Karniszowaty springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzezimieszki 61%, Żuraw Krzeszów 39%.
Rzezimieszki - Żuraw Krzeszów 0:12