Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Szőlősgyörök SC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5307
Szőlősgyörök SC Galatasaray AŞK
BB1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 27.9
very good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen average


10e minuut.
Jarvis rent richting de bal. Jarvis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hobbock de bal. Hobbock schiet op doel. Brooking probeert de bal aan de voet te houden. Jonеs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vale is nu in balbezit. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes geeft de bal voor. Daar is Hobbock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Jonеs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Gruba met een harde bal richting middenveld. Flintoff kopt de bal weg. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah rent richting de bal. Jarvis verovert de bal door een tackle van achteren. Hobbock is nu in balbezit. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Jonеs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Noah heeft problemen om de bal te vangen. Haye is nu in balbezit. Haye met een sublieme pass. Amass rent richting de bal. Amass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gruba trapt de bal weg van het doel. Haye kopt de bal weg. Brooking probeert de bal met de borst te controleren. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Haye is nu in balbezit. Haye met een sublieme pass. Jarvis is nu in balbezit. Hobbock rent richting de bal. Hobbock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Hobbock rent richting de bal. Hobbock haalt uit met een fantastische trap. Jonеs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 33%, Galatasaray AŞK 67%.
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 1:0

47e minuut.
Gruba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amass met een snelle inworp. Jarvis is nu in balbezit. Jarvis schiet op doel. Jonеs bokst de bal weg. Hobbock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 2:0

49e minuut.
Haye bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintoff rent richting de bal. Flintoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hobbock de bal. Hobbock draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amass rent richting de bal. Amass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Smith probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo passt de bal in één keer door. Hobbock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbock draait met de bal, schiet en ... Jonеs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bürringer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Nõlvak komt het veld opgelopen. Brown komt het veld opgelopen. Ceciliano komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nõlvak met een sublieme pass. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano passt de bal in één keer door. Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Amass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Noah heeft problemen om de bal te vangen. Haye rent richting de bal. Haye passt de bal met de wreef. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Jonеs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Bell de bal. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell geeft een hoge lob. Ceciliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 3:0

83e minuut.
Ceciliano rent richting de bal. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel. Jonеs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 4:0

86e minuut.
Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon met een sublieme pass. Brooking met een sublieme pass. Jarvis rent richting de bal. Jarvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 5:0

87e minuut.
Russo met een sublieme pass. Daar is Biolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano haalt uit met een fantastische trap. Jonеs bokst de bal weg. Ceciliano rent richting de bal. Ceciliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Jonеs trapt de bal weg van het doel. Bürringer kopt de bal weg. Jarvis heeft problemen om de bal te vangen. Ceciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szőlősgyörök SC 28%, Galatasaray AŞK 72%.
Szőlősgyörök SC - Galatasaray AŞK 6:0