Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gościęcin FC KS Przymorze Wielkie
532R Tactiek grom 532a
66% Balbezit 34%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 35
excellent Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen weak


6e minuut.
Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski speelt de bal door. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari draait met de bal, schiet en ... Šeks probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bronskowski heeft problemen om de bal te vangen. Broniarek speelt de bal door. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mall verovert de bal door een tackle van achteren. Mall draait met de bal, schiet en ... Wojtoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jasina rent richting de bal. Jasina geeft de bal voor. Šeks rent richting de bal. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal in één keer door. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 1:0

15e minuut.
Kwietniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bronskowski de bal. Bronskowski geeft een hoge lob. Colturi is nu in balbezit. Colturi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Viskari kopt de bal weg. Colturi rent richting de bal. Dym met een sublieme pass. Colturi rent richting de bal. Colturi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Mall de bal. Mall geeft de bal voor. Viskari rent richting de bal. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 2:0

28e minuut.
Caceteiro probeert naar een medespeler te passen. Viskari rent richting de bal. Kwietniak begaat een overtreding. Kwietniak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye speelt de bal door. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 3:0

31e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Mall rent richting de bal. Mall geeft de bal voor. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojtoń met een harde bal richting middenveld. van Hoye kopt de bal weg. Colturi rent richting de bal. Colturi schiet op doel. Wojtoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Kipkoech onderschept slim de pass. Kipkoech geeft de bal voor. Viskari is nu in balbezit. Viskari schiet op doel. Wojtoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Broniarek geeft een hoge lob. van Hoye kopt de bal weg. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 26%, KS Przymorze Wielkie 74%.
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 4:0

46e minuut.
Suchan met een sublieme pass. Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Viskari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viskari krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Mall probeert naar een medespeler te passen. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski speelt de bal door. Viskari is nu in balbezit. Viskari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bronskowski kopt de bal weg. Viskari geeft de bal voor. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 5:0

61e minuut.
Broniarek is nu in balbezit. Bronskowski onderschept slim de pass. Bronskowski passt de bal zonder na te denken. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 6:0

63e minuut.
Viskari rent richting de bal. Viskari speelt de bal door. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski geeft de bal voor. Colturi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Dym rent richting de bal. Colturi verovert de bal door een tackle van achteren. Colturi draait met de bal, schiet en ... Wojtoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mall rent richting de bal. Mall geeft een lange en hoge pass. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 7:0

78e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye geeft de bal voor. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 8:0

80e minuut.
van Hoye speelt de bal door. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. Viskari is nu in balbezit. Viskari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bronskowski passt de bal zonder na te denken. Mall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mall geeft een lange en hoge pass. Colturi springt en kopt de bal. Wojtoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye met een sublieme pass. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 9:0

89e minuut.
Inworp. Matiku met een snelle inworp. Mall probeert naar een medespeler te passen. Viskari is nu in balbezit. Viskari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gościęcin FC 24%, KS Przymorze Wielkie 76%.
Gościęcin FC - KS Przymorze Wielkie 9:0