Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F. C. Foresta Suceava Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4619
F. C. Foresta Suceava Blue Magic
4d3m-ionu Tactiek Aquí Partimos
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 32.8
outstanding Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli passt de bal met de wreef. Eckell is nu in balbezit. Eckell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feltrinelli neemt de hoekschop. de Lima springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 1:0

5e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilen rent richting de bal. Feilen geeft een hoge lob. de Lima kopt de bal weg. Eckell is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meleşteu met de inworp. Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli geeft een lange en hoge pass. de Lima springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gaspar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrosian speelt de bal door. Vuorentaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Petrosian rent richting de bal. Petrosian geeft de bal voor. Ritello onderschept slim de pass. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ... Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eckell is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feltrinelli neemt de hoekschop. Vuorentaus springt en kopt de bal. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 2:0

17e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli geeft een lange en hoge pass. Vuorentaus is nu in balbezit. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 3:0

20e minuut.
Eckell passt de bal zonder na te denken. de Lima rent richting de bal. de Lima passt de bal zonder na te denken. Vuorentaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorentaus schiet op doel. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ritello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 4:0

22e minuut.
Feltrinelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert de Lima de bal onder controle te krijgen. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus draait met de bal, schiet en ... Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 5:0

32e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. de Lima verovert de bal door een tackle van achteren. de Lima speelt de bal door. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Keyurapan probeert naar een medespeler te passen. Feltrinelli met een sublieme pass. Eckell is nu in balbezit. Eckell haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Deleu met een harde bal richting middenveld. Petrosian bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosian passt de bal in één keer door. Feilen heeft problemen om de bal te vangen. Feilen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Feilen is nu in balbezit. Feilen passt de bal met de wreef. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap. Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pac rent richting de bal. Petrosian is nu in balbezit. Petrosian met een sublieme pass. Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell schiet op doel. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 23%, Blue Magic 77%.
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 6:0

49e minuut.
Vuorentaus draait met de bal, schiet en ... Campos Cerezo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feilen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vuorentaus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Petrosian kopt de bal weg. Feltrinelli geeft de bal voor. Ritello kopt de bal weg. Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell draait met de bal, schiet en ... Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Lima rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Feltrinelli passt de bal met de wreef. Feilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilen passt de bal in één keer door. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Meleşteu kopt de bal weg. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli geeft een hoge lob. de Lima is nu in balbezit. de Lima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Feilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilen passt de bal in één keer door. Eckell is nu in balbezit. Eckell schiet op doel. Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 7:0

63e minuut.
Pac speelt de bal door. Ritello rent richting de bal. de Lima onderschept slim de pass. de Lima draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 8:0

65e minuut.
de Lima passt de bal met de wreef. Feilen is nu in balbezit. Feilen geeft een hoge lob. de Lima maakt een snoekduik en kopt de bal. Deleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feilen met een snelle inworp. Petrosian rent richting de bal. Petrosian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Petrosian passt de bal met de wreef. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli speelt de bal door. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus schiet op doel. Deleu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Feltrinelli de bal. Feltrinelli met een sublieme pass. de Lima is nu in balbezit. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Feilen rent richting de bal. Feilen probeert naar een medespeler te passen. de Lima is nu in balbezit. de Lima schiet op doel. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 9:0

86e minuut.
Vuorentaus rent richting de bal. Gaspar begaat een overtreding. Vuorentaus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrosian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Lima kopt de bal weg. Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell schiet op doel. Deleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Petrosian kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. de Lima onderschept slim de pass. de Lima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eckell springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli passt de bal met de wreef. Eckell rent richting de bal. Eckell schiet op doel. Deleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 10:0

89e minuut.
Campos Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosian verovert de bal door een tackle van achteren. Petrosian passt de bal met de wreef. de Lima heeft problemen om de bal te vangen. de Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 11:0

90e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Campos Cerezo probeert de bal aan de voet te houden. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 18%, Blue Magic 82%.
F. C. Foresta Suceava - Blue Magic 12:0