Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gladintos F. C. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4413
Gladintos F. C. Romano United
alas Tactiek Pokemon
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Hécquet rent richting de bal. Bukowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hécquet raakt geblesseerd tijdens het duel. Voutiritsas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rudowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rudowski geeft de bal voor. Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups schiet op doel. Graffite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çiftçioğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stolyarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Stolyarchuk draait met de bal, schiet en ... Graffite bokst de bal weg.

14e minuut.
Çiftçioğlu geeft een hoge lob. Portela heeft problemen om de bal te vangen. Stolyarchuk probeert naar een medespeler te passen. Mellups is nu in balbezit. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Graffite bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:0

19e minuut.
Iovchev kopt de bal weg. Hécquet is nu in balbezit. Crăciun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hécquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iovchev wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hécquet geeft de bal voor. Voutiritsas kopt de bal weg. Lindeman rent richting de bal. Lindeman schiet op doel. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gladintos F. C. - Romano United 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Chen de bal. Chen speelt de bal door. Mellups probeert de bal aan de voet te houden. Portillo geeft de bal voor. Mellups krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Çiftçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki passt de bal met de wreef. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hécquet heeft problemen om de bal te vangen. Hécquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:2

43e minuut.
Ghiţă geeft de bal voor. Siu Ki geeft de bal voor. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 45%, Romano United 55%.
Gladintos F. C. - Romano United 1:3

47e minuut.
Daar is Rudowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas passt de bal zonder na te denken. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas passt de bal in één keer door. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:4

53e minuut.
Iovchev kopt de bal weg. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:5

56e minuut.
Lindeman kopt de bal weg. Daar is Demkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Ki is nu in balbezit. Siu Ki geeft een hoge lob. Hécquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Siu Ki geeft de bal voor. Rudowski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siu Ki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hécquet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Susurs geeft een hoge lob. Inworp. Kocharyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demkó heeft problemen om de bal te vangen. Demkó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bukowski geeft een hoge lob. Ivens kopt de bal weg. Siu Ki met een sublieme pass. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas schiet op doel. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rudowski is nu in balbezit. Lindeman onderschept slim de pass. Lindeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:6

76e minuut.
Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki passt de bal in één keer door. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:7

83e minuut.
Rudowski is nu in balbezit. Voutiritsas onderschept slim de pass. Siu Ki is nu in balbezit. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bukowski de bal. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hécquet rent richting de bal. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lindeman kopt de bal weg. Rudowski heeft problemen om de bal te vangen. Hécquet rent richting de bal. Hécquet haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:8

89e minuut.
Chen geeft de bal voor. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman heeft problemen om de bal te vangen. Lindeman draait met de bal, schiet en ... Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Romano United 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 51%, Romano United 49%.
Gladintos F. C. - Romano United 1:9