Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Super Arena de Copacabana
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4295
Areia Guriri FC
2x2 Tactiek New Years Day
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten adequate
good Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Bach passt de bal met de wreef. Petkovic rent richting de bal. Petkovic schiet op doel. Caetano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petkovic rent richting de bal. Petkovic draait met de bal, schiet en ... Caetano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Guriri FC 1:0

4e minuut.
Turczyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bathenay komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Bach met de inworp. Zagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Guriri FC 2:0

10e minuut.
Pinho controleert de bal met de borst. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha geeft een hoge lob. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Antunes kopt de bal weg. Zagalo is nu in balbezit. Zagalo met een sublieme pass. Antunes heeft problemen om de bal te vangen. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ... Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Eftimie trapt de bal weg. Petkovic kopt de bal weg. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Petkovic kopt de bal weg. Bach is nu in balbezit. Antunes onderschept slim de pass. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Antunes rent richting de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Guriri FC 2:1

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bach zal de hoekschop nemen. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caetano trapt de bal weg van het doel. Antunes is nu in balbezit. Klungelig pakt Antunes de bal. Antunes draait met de bal, schiet en ... Eftimie bokst de bal weg. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Zagalo rent richting de bal. Petkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes rent richting de bal. Bach is nu in balbezit. Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic haalt uit met een fantastische trap. Caetano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagalo is nu in balbezit. Zagalo geeft de bal voor. Antunes kopt de bal weg. Petkovic kan de bal niet met de borst controleren. Petkovic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rosalém geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic schiet op doel. Caetano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Antunes schiet op doel. Doeltrap. Eftimie trapt de bal weg. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha geeft een hoge lob. Petkovic rent richting de bal. Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 53%, Guriri FC 47%.
Areia - Guriri FC 2:1

46e minuut.
Rosalém geeft de bal voor. Antunes kopt de bal weg. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic draait met de bal, schiet en ... Caetano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Guriri FC 3:1

48e minuut.
Zagalo rent richting de bal. Zagalo passt de bal in één keer door. Antunes is nu in balbezit. Antunes schiet op doel. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rosalém is nu in balbezit. Bragança rent richting de bal. Bragança met een sublieme pass. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. Antunes is nu in balbezit. Antunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Guriri FC 3:2

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caetano met een harde bal richting middenveld. Antunes kopt de bal weg. Zagalo rent richting de bal. Zagalo speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Petkovic haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Caetano met een harde bal richting middenveld. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Eftimie trapt de bal weg van het doel. Petkovic kopt de bal weg. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes rent richting de bal. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Rocinha de bal. Rocinha met een sublieme pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Eftimie trapt de bal weg. Petkovic kopt de bal weg. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes onderschept slim de pass. Antunes haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caetano trapt de bal weg. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antunes rent richting de bal. Antunes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bathenay probeert naar een medespeler te passen. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Malzoni geeft een lange en hoge pass. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 48%, Guriri FC 52%.
Areia - Guriri FC 3:2