Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Templo Sirley
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4295
El Tanque Sirley c.s.e.chalar
Jefe Gorgory Tactiek gen -1 inv
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41.1 gemiddelde waardering 45
good Schieten adequate
weak Passen adequate
good Verdedigen solid


17e minuut.
Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego met een sublieme pass. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai schiet op doel. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 1:0

20e minuut.
Benquet speelt de bal door. Daar is Abdala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruski rent richting de bal. Abdala verovert de bal door een tackle van achteren. Abdala geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ubiedo stond buitenspel. Bentos neemt vlug de vrije trap. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai schiet op doel. Cervantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 2:0

28e minuut.
Preto passt de bal in één keer door. Gallego is nu in balbezit. Sárhidai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sárhidai krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bentos rent richting de bal. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto met een sublieme pass. Abdala geeft de bal voor. Ubiedo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Preto is nu in balbezit. Preto passt de bal met de wreef. Benquet speelt de bal door. Ubiedo rent richting de bal. Ubiedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 57%, c.s.e.chalar 43%.
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 2:0

46e minuut.
Pietrzykowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Pacheco kopt de bal weg. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Abdala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruski rent richting de bal. Abdala is nu in balbezit. Abdala geeft een hoge lob. Kruski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforia rent richting de bal. Laforia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 3:0

81e minuut.
Bentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto onderschept slim de pass. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gesto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Preto kopt de bal weg. Pietrzykowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Tanque Sirley 63%, c.s.e.chalar 37%.
El Tanque Sirley - c.s.e.chalar 3:0